سرخط خبرها
  • خرید ۲۱ بالگرد مدرن تا به‌کارگیری ربات‌های امدادگر
  • اختلاف خانوادگی در دهلران پنج کشته بر جا گذاشت
  • آزمون استخدامی ۴ هزار پرستار به‌زودی برگزار می‌شود
  • حبوبات خطر ابتلا به دیابت و سکته مغزی را کاهش می‌دهند
  • سریال مرد سه هزار چهره، طبق نظرسنجی صدرنشین شد
  • ورود VAR به فوتبال بانوان؛ گامی در مسیر ارتقای کیفیت لیگ برتر
  • صدور اسناد مالکیت دستگاه‌های دولتی از آبان‌ماه الکترونیکی می‌شود
  • توسعه معادن شمال‌غرب کشور اجرایی می‌شود
  • استقلال سهراب در آزمون مدعیان؛ محک جدی آبی‌ها در ادامه فصل
  • هر حکم اعدامی در دیوان عالی کشور تأیید نمی‌شود
  • معاملات دلاری مسکن تخلف است
  • بارش باران طی دو روز آینده در بسیاری از نقاط کشور
  • گام تازه ایران و اوراسیا برای تقویت تجارت آزاد و همگرایی اقتصادی
  • یارانه نقدی به بیش از ۷۵ میلیون نفر پرداخت شد
  • قالیباف: هم می‌جنگیم و هم مذاکره می‌کنیم تا بازدارندگی پایدار را ایجاد کنیم

۵۸ پهپاد اوکراینی بر فراز مناطق جنوبی غربی روسیه سرنگون شدند

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که پدافند این کشور طی شب گذشته دهها پهپاد دیگر اوکراینی را هدف قرار داده و سرنگون کرد.

اوکراین
به گزارش خبرگزاری موج

به نقل از روسیاالیوم، وزارت دفاع روسیه از سرنگونی شماری دیگر از پهپادهای اوکراینی در غرب این کشور خبر داد.

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که شب گذشته ۵۸ پهپاد اوکراینی در استان های جنوبی غرب روسیه از سوی سامانه دفاع هوایی روسیه، رهگیری و منهدم شده اند.

نیروهای کی ‌یف تقریباً هر روز با پهپاد و موشک مناطقی را در جنوب غربی روسیه هدف قرار می ‌دهند، در حالی که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، بر لزوم گسترش دامنه عملیات نظامی برای دور کردن نیروهای کی ‌یف از خاک روسیه، از جمله مناطقی تاکید کرده است که در برد موشک‌ها و سلاح‌های غربی هستند.

گفتنی است که ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.

ولادیمیر پوتین رئیس حمهوری روسیه سه روز پس از آن، پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) نیز عملیاتی نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی تبدیل شد.

آمریکا و کشورهای غربی در پاسخ به این اقدام روسیه، تاکنون تحریم‌های گسترده‌ای را علیه مسکو اعمال و میلیاردها دلار تسلیحات و تجهیزات نظامی به کی‌یف ارسال کرده ‌اند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه