ائتلاف آمریکایی از سوریه و عراق در پرونده داعشی‌ها حمایت کرد

آمریکا و عربستان ضمن استقبال از توافق جامع اخیر میان دولت انتقالی سوریه با نیروهای قسد، از اقدامات سوریه و عراق در زمینه مبارزه با داعش تقدیر کرده و خواستار حمایت جامعه جهانی و سایر کشورها از این اقدامات شدند.

ائتلاف آمریکایی از سوریه و عراق در پرونده داعشی‌ها حمایت کرد
به گزارش خبرگزاری موج

، آمریکا و عربستان بیانیه مشترکی را برای نتایج نشست روز دوشنبه ائتلاف بین‌المللی ضد داعش به میزبانی ریاض و مشارکت مقامات دیپلماتیک و مسؤولان ارشد دفاعی کشورهای عضو ائتلاف صادر کردند.

این ۲ کشور در بیانیه خود از توافق جامع میان دولت سوریه و نیروهای سوریه دموکراتیک شامل برقراری آتش‌بس دائمی و اقدامات مربوط به ادغام نظامی و غیرنظامی شمال شرق سوریه استقبال کردند.

شرکت‌کنندگان در این نشست، اعلام کردند که دولت سوریه قصد دارد اقداماتی را برای مبارزه با داعش در پیش بگیرد.

همچنین آمریکا و عربستان در بیانیه خود از فداکاری‌های نیروهای سوریه دموکراتیک (قسد) در مبارزه با داعش تقدیر و تاکید کردند که کشورهای عضو ائتلاف برای همکاری تنگاتنگ با دولت سوریه در مرحله آتی آمادگی دارند.

شرکت‌کنندگان در نشست ریاض از دولت عراق نیز بابت استمرار رهبری کمپین شکست داعش تقدیر و تشکر کردند.

طبق این بیانیه، شرکت‌کنندگان بار دیگر بر اولویت‌های خود و در راس آنها انتقال سریع و ایمن زندانی‌های داعش، بازگرداندن آنها به کشورهای مبدأ خود و یا کشورهای سوم، تضمین ادغام دوباره و آبرومندانه خانواده‌های این داعشی‌ها از اردوگاه‌های الهول و روج به جوامع اصلی خود در کنار استمرار هماهنگی‌ها با دمشق و بغداد درباره آینده عملیات شکست داعش در سوریه و عراق تاکید کردند.

همچنین در این بیانیه اعلام شد مسؤولان دفاعی ائتلاف بر اهمیت هماهنگی‌های نزدیک میان ۲ روند دیپلماتیک و نظامی تاکید کرده و درباره روند عملیات جاری علیه داعش از جمله انتقال زندانی‌های داعشی گزارش‌های مربوطه را دریافت کردند.

در بیانیه مشترک آمریکا و عربستان از جامعه جهانی و دیگر کشورها خواسته شد از تلاش‌هایی که در سوریه و عراق برای تقویت ثبات انجام شده، حمایت مستقیمی داشته باشند.

در پایان این بیانیه نیز با اشاره به اینکه انتقال زندانی‌های داعش به عراق عامل مهمی در تقویت امنیت منطقه‌ای است، بر تعهد کشورهای عضو ائتلاف برای شکست داعش در عراق و سوریه و تعهد آنها به استمرار حمایت از این ۲ کشور برای تامین امنیت زندانی‌های داعش تاکید شد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه