رسانه عمانی به چرایی تردید آمریکا در ماجراجویی نظامی علیه ایران پاسخ داد

با وجود آنکه آمریکا تجهیزات نظامی گسترده‌ای را برای انجام عملیات نظامی علیه ایران وارد منطقه کرده اما در انجام این عملیات تردید دارد و می‌گوید در پی توافق با ایران است. از این رو دور نخست مذاکرات میان ایران و آمریکا روز جمعه در مسقط برگزار شد و دو طرف از فضای مثبت در مذاکرات و تصمیم برای ادامه آن خبر دادند.

عباس عراقچی و ویتکاف
به گزارش خبرگزاری موج

، مجله عمانی الرؤیه در یادداشتی کوتاه با طرح این سوال چرا آمریکا با وجود همه این افزایش نیروهای نظامی در منطقه که از تعداد نیروهایی که در آغاز جنگ خلیج فارس در سال ۱۹۹۰ آماده کرده بود، فراتر رفته است، برای مدت طولانی در مورد حمله نظامی به ایران تردید دارد؟ نوشت: برخی تحلیلگران می‌گویند به نظر می‌رسد ایران از نظر آمادگی و انجام آزمایش‌ها روی سلاح‌های جدیدی که در جنگ گذشته بین ایران و رژیم صهیونیستی استفاده نشده بودند غافلگیری‌هایی را نشان داده است. مسائلی هستند که تاثیر قابل توجهی بر آمریکا در تدوین مجدد بازسازی مجدد استراتژی خود داشته‌اند. از جمله آن همکاری نزدیک بین ایران و چین و روسیه است. سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه تاکید کرده بود که هرگونه تشدید تنش با ایران منجر به یک رویارویی منطقه‌ای مهار نشدنی خواهد شد و روسیه در قبال این مسئله ساکت نمی‌نشیند.

این احتمالا یکی از مهمترین دلایل محاسبه مجدد و بررسی عمیق توسط طرف آمریکایی قبل از هرگونه درگیری با ایران است. وزیر دفاع آمریکا چند روز پیش اظهار داشت که این عملیات نیاز به یک بررسی و مطالعه دقیق و عمیق دارد.

آمریکا طی روزهای گذشته با تهدید به عملیات نظامی علیه ایران تجهیزات نظامی گسترده‌ای را وارد منطقه کرد که تعداد آنها بیشتر از تعداد تجهیزات در اوایل جنگ خلیج فارس ۱۹۹۰ بود.

کشورهای منطقه نیز کاملا درک می‌کنند که جنگ علیه ایران آسان نخواهد بود و عواقب آن برای منطقه فاجعه بار خواهد بود و احتمالا پیامدهای آن جهانی خواهد بود و قدرت‌های بزرگ وارد آن خواهند شد. برای همین تمام نگاه‌ها به مذاکرات مسقط دوخته شده بود.

یک دوره از مذاکرات میان ایران و آمریکا روز جمعه در مسقط برگزار شد و دو طرف از فضای مثبت در مذاکرات و تصمیم برای ادامه آن خبر دادند اما چالش‌ها در مقابل این مذاکرات بزرگ و بسیار پیچیده است و طرف‌هایی مثل رژیم صهیونیستی برای به شکست کشاندن آن تلاش می‌کنند. رژیم صهیونیستی اهداف آشکاری را در جنگ ۱۲ روزه علیه ایران داشت اما در تحقق اهداف خود شکست خورد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه