سرخط خبرها
  • جزییات پوشش ۹۰ درصدی هزینه‌های درمان ناباروری در مراکز دولتی توسط بیمه سلامت
  • تولید ۶۱۶ میلیون محتوا در سکو‌های ایرانی/ روبیکا ۷۸۰ میلیارد بازدید ثبت کرد
  • افزایش سرعت پرداخت خسارت با حذف فرآیند‌های حضوری در بیمه
  • رفع مشکل واردات مواد اولیه واحد‌های تولیدی در دستور کار قرار گرفت
  • بازداشت عوامل ضرب و شتم پیرمرد کرجی
  • ثابت قدم برکنار شد/ واحدی سرپرست شرکت توسعه و نگهداری از اماکن ورزشی شد
  • سرپرست وزارت نفت: فصل جدیدی در همکاری انرژی با روسیه گشوده می‌شود
  • تکذیب شایعه تخلیه و تعطیلی مدارس/ آموزش در سراسر کشور حضوری است
  • قالیباف: رسیدگی به معیشت مردم از موضوعات مهم و فوری کشور است
  • سرلشکر رضایی: امنیت در غرب آسیا باید درون‌زا باشد
  • تیم ملی کشتی فرنگی ایران برای دومین سال متوالی قهرمان جهان شد
  • رهبر انقلاب: کلید هرچه قوی‌تر شدن ایران، مرزشکنی علمی نخبگان است

اسرائیل حملات سنگینی را به جنوب لبنان شروع کرد

ارتش رژیم صهیونیستی مناطقی از جنوب لبنان را هدف حملات سنگین هوایی و توپخانه ای قرار داد.

جنوب لبنان
به گزارش خبرگزاری موج

به نقل از سایت العهد، نیروی هوایی ارتش رژیم صهیونیستی در تجاوز نظامی جدید خود تعدادی از منازل مسکونی در شهرک‌های کفر تبنیت و عین قانا در جنوب لبنان را هدف قرار داد که منجر به خسارات قابل توجهی به خانه‌های شهروندان و املاک آنها شد. پیش از این تجاوز نظامی، پروازهای فشرده پهپادهای ارتش رژیم اسرائیل از اوایل صبح با نقض حریم هوایی و حاکمیت لبنان انجام شد.

حاج محمد حمد از ساکنان شهرک کفر تبنیت در مورد تجاوز نظامی رژیم اسرائیل به این شهرک گفت: ساختمان هدف قرار گرفته شده، محل سکونت ۱۷ نظامی ارتش لبنان از جمله یک سرگرد بود.

او تأکید کرد: این تجاوز نظامی که با هدف فشار بر خاستگاه حامی مقاومت لبنان انجام ‌شد، سودی برای رژیم اسرائیل نخواهد داشت و اراده ملت مقاوم لبنان را درهم نخواهد شکست.

رژیم صهیونیستی یکم اکتبر ۲۰۲۴ (۱۰ مهر ۱۴۰۳)، تجاوز خود را به لبنان شروع و بعد از دو ماه سرانجام روز چهارشنبه هفتم آذر با میانجیگری آمریکا آتش‌بس را امضا کرد، اما بطور مداوم آن را نقض کرده است.

بر اساس توافق آتش بس، نظامیان رژیم صهیونیستی می‌بایست در مدت ۶۰ روز از جنوب لبنان خارج می‌شدند، ولی این رژیم برخلاف قوانین بین المللی نظامیان خود را در پنج موقعیت راهبردی در این منطقه نگه داشت و آنجا را ترک نکرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه