سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

نماینده سوریه:

جولان سرزمین اشغالی است، نه منطقه مورد مناقشه

نماینده رژیم سوریه در سازمان ملل متحد تأکید کرد که مشارکت دمشق در گفت‌وگوهای امنیتی با اسرائیل به هیچ‌وجه به معنای صرف ‌نظر کردن از حقوق ملت سوریه نیست.

نماینده سوریه
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از پایگاه روزنامه فرامنطقه ای القدس العربی، «ابراهیم العلبی» روز پنجشنبه در نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره آخرین تحولات خاورمیانه گفت: اگر اسرائیل تصور می‌کند که ورود سوریه به گفت‌وگوهای امنیتی، به معنای نادیده گرفتن حقوق مردم سوریه است، در توهم به سر می برد.

وی افزود: اسرائیل همچنان می‌کوشد با طرح شعارهای جعلی، نقشی مخرب در تحریک اجزای مختلف جامعه سوریه علیه یکدیگر ایفا کند، اما مردم سوریه به خوبی از توطئه های اسرائیل آگاه هستند.

نماینده رژیم سوریه با اشاره به نگاه امنیتی تل‌آویو تصریح کرد: برداشت خیالی اسرائیل از مرزها، دیوارهای حفاظتی و تهدیدهای امنیتی، واقعیت میدانی ندارد و جولان سرزمینی سوری است؛ اشغال نظامی به معنای حاکمیت نیست.

العلبی همچنین پایان دادن به حضور غیرقانونی نیروهای اشغالگر اسرائیل در منطقه حائل از هشتم ژانویه ۲۰۲۴ را خواستار شد و بر نقش حیاتی نیروهای «آندوف» (وابسته به سازمان ملل) و ناظران این سازمان در جولان برای ثبت و گزارش اقدامات نقض کننده رژیم اسرائیل به‌عنوان شاهدی بی‌طرف تأکید کرد.

این اظهارات درحالی مطرح می‌شود که ارتش رژیم اسرائیل شامگاه پنجشنبه با شلیک شش گلوله توپ، مناطقی از حومه درعا و قنیطره در جنوب سوریه را هدف قرار داد.

پیش‌تر نیز ارتش رژیم اشغالگر اسرائیل با نفوذ به چند منطقه در حومه قنیطره، یک شهروند سوری را بازداشت کرده بود؛ اقدامی که دمشق آن را نقض مستمر حاکمیت خود می‌داند.

این تحولات با وجود توافق اخیر دمشق و تل آویو در ششم ژانویه جاری برای ایجاد سازوکار ارتباطی تحت نظارت آمریکا با هدف تبادل اطلاعات و کاهش تنش نظامی رخ می‌دهد.

با این حال، ارتش رژیم اسرائیل به حملات تقریبا روزانه، نفوذ زمینی، بازداشت شهروندان و تخریب مزارع در جنوب سوریه ادامه می‌دهد.

رژیم اشغالگر اسرائیل از سال ۱۹۶۷ بخشی عمده از بلندی‌های جولان سوریه را در اشغال خود دارد و پس از تحولات دسامبر ۲۰۲۴، منطقه حائل سوری را نیز اشغال کرده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه