انتقاد تند انصارالله از دخالت آمریکا در سیاست عراق

عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن با انتقاد از اظهارات رئیس‌جمهور آمریکا، تأکید کرد عراق برای انتخاب رهبران خود به اجازه واشنگتن نیاز ندارد.

انصارالله یمن
به گزارش خبرگزاری موج

، محمد الفرح عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن، با اشاره به اظهارات اخیر رئیس‌جمهور آمریکا درباره تحولات سیاسی عراق، گفت: این مواضع چهره واقعی سیاست آمریکا در منطقه را آشکار می‌کند.

وی تصریح کرد: آمریکا که خود را حامی دموکراسی معرفی می‌کند، نخستین طرفی است که در صورت همسو نبودن انتخاب ملت‌ها با منافعش، در برابر اراده مردم می‌ایستد و دموکراسی برای واشنگتن تنها زمانی معنا دارد که در خدمت اهدافش باشد.

الفرح با اشاره به مخالفت آمریکا با برخی جریان‌های سیاسی عراق، خاطرنشان ساخت: واشنگتن صرفاً به دلیل نگرانی از منافع و نفوذ خود، با دولت‌هایی مانند دولت نوری المالکی مخالفت می‌کند و هیچ‌یک از کمک‌های آمریکا به عراق بدون بها و شرط نبوده است.

این عضو انصارالله افزود: تهدید آمریکا به قطع کمک‌ها، اعتراف صریحی است به اینکه این حمایت‌ها نه برای مردم عراق، بلکه ابزاری برای باج‌گیری سیاسی و وادار کردن رهبران وابسته به تأمین منافع آمریکا و صهیونیسم بوده است.

الفرح تأکید کرد: آزادی با تصمیم کاخ سفید اعطا نمی‌شود و دموکراسی با رضایت واشنگتن شکل نمی‌گیرد و بازسازی کشورها با دیکته‌های خارجی و توسعه مشروط به امنیت دشمن صهیونیستی امکان‌پذیر نیست.

وی در پایان تصریح کرد: عراق برای انتخاب رهبران خود نه به گواهی حسن رفتار ترامپ و نه به اجازه آمریکا نیاز دارد و آینده این کشور تنها با اراده ملت عراق ساخته می‌شود.

این اظهارات پس از آن مطرح شد که دونالد ترامپ مدعی شد بازگشت نوری المالکی به نخست‌وزیری «نباید اجازه داده شود» و تهدید کرد در صورت چنین انتخابی، کمک‌های آمریکا به عراق را متوقف خواهد کرد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه