سرخط خبرها
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است
  • پزشکیان: حضور مردم در رزمایش جانفدایان نماد صیانت از استقلال کشور است
  • ردیابی مصرف بنزین با کارت بانکی

معاون ترامپ، اعتراضات مینیاپولیس را به «چپ‌های افراطی» نسبت داد

جی‌دی ونس معاون رئیس‌جمهوری آمریکا، اعتراضات مردمی در مینیاپولیس را «هرج‌ومرجی مهندسی‌شده» توصیف کرد و آن را به چپ‌های افراطی و مقامات محلی نسبت داد.

جی‌دی ونس
به گزارش خبرگزاری موج

، جی‌دی ونس معاون رئیس‌جمهور آمریکا، اعتراضات مردمی در شهر مینیاپولیس ایالت مینه‌سوتا را هرج‌ومرجی مهندسی‌شده دانست و جریان‌های چپ افراطی را عامل اصلی این ناآرامی‌ها معرفی کرد.

ونس در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) نوشت: این میزان از هرج‌ومرج مهندسی‌شده، مختص مینیاپولیس است. وی با ابراز خشم از تداوم اعتراضات و حمایت مقامات محلی از معترضان، اقدامات تحریک‌آمیز چپ‌های افراطی و مسئولان محلی را عامل شکل‌گیری این وضعیت عنوان کرد.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که وزارت جنگ آمریکا (پنتاگون) پیش‌تر با صدور بیانیه‌ای اعلام کرده بود قصد دارد یک هزار و ۵۰۰ نیروی نظامی ارتش این کشور را برای مقابله با آنچه «اغتشاشات و ناآرامی‌های احتمالی» خوانده، در شهر مینیاپولیس مستقر کند.

پنتاگون در این بیانیه مدعی شد استقرار نیروهای نظامی با هدف تأمین امنیت ایالت مینه‌سوتا انجام می‌شود و این نیروها در خیابان‌های این ایالت حضور خواهند داشت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه