سرخط خبرها
  • کالابرگ خانوار‌های دارای رقم آخر کدملی ۳ تا ۶ شارژ شد
  • باقرزاده: قطر به جای تکذیب اسارت خلبانان ایرانی، دفع وقت نکند
  • مهلت ثبت‌نام آزمون ارشد علوم پزشکی تمدید شد
  • نوسازی ۲۴۶۰ اتوبوس در تهران؛ ورود متروباس‌های ۲۶ متری تا مهرماه
  • پالایشگاه‌ها با حداکثر ظرفیت در حال تولید هستند
  • تیم بسکتبال ۳ به ۳ دختران ایران سوم آسیا شد
  • یارانه نقدی مرحله ۱۸۶ مردادماه به حساب سرپرستان دهک‌های اول تا سوم واریز شد
  • پزشکیان: مسئولیت‌پذیری و خدمت به کشور را به فرزندان ایران بیاموزید
  • جایزه ۳۰ هزار دلاری ایران برای دستگیری یا کشتن هر سرباز آمریکایی

حزب‌الله لبنان برای تجمع گسترده مردمی در حمایت از ایران فراخوان داد

حزب‌الله لبنان از برگزاری یک تجمع مردمی بزرگ در بیروت خبر داد؛ تجمعی که با هدف اعلام همبستگی با جمهوری اسلامی ایران و محکومیت اهانت به رهبرمعظم انقلاب اسلامی ایران برگزار می‌شود.

حزب‌الله لبنان
به گزارش خبرگزاری موج

​، حزب‌الله لبنان با صدور بیانیه‌ای، از عموم مردم برای حضور در یک تجمع گسترده مردمی در حمایت از جمهوری اسلامی ایران، رهبری و ملت آن دعوت کرد.

طبق گزارش المنار، این تجمع در واکنش به «تهدیدها و اقدامات تخریبی آمریکا و رژیم صهیونیستی» و همچنین در محکومیت اهانت به جایگاه آیت‌الله سید علی خامنه‌ای، رهبر انقلاب اسلامی ایران برنامه‌ریزی شده است.

بر اساس این بیانیه، هدف از برگزاری این گردهمایی، اعلام همبستگی با جمهوری اسلامی ایران و رهبری آن در برابر فشارها و تهدیدهای خارجی و تأکید بر حمایت از مواضع ایران در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی عنوان شده است.

این تجمع قرار است روز دوشنبه ۲۶ ژانویه ۲۰۲۶، ساعت ۱۵:۳۰ به وقت محلی، در مجتمع سیدالشهدا (ع) در منطقه ضاحیه جنوبی بیروت برگزار شود.

حزب‌الله تأکید کرده است که این دعوت عمومی بوده و از همه اقشار برای مشارکت فعال در این گردهمایی دعوت به عمل آمده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه