سرخط خبرها
  • چمران: هشدار ایمنی به بیمارستان ضیائیان/ پیشنهاد ایجاد ۳ ظرفیت جدید آرامستان در تهران
  • باند فروش دینارهای جعلی در آستانه اربعین متلاشی شد
  • استقرار دستگاه صدور آنی کارت هوشمند سوخت در سوسنگرد برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین
  • سقوط مرگبار خودروی پژو در جاده آبشار آب‌سفید الیگودرز
  • ۶ راهبرد ملی کاهش مصرف آب کشاورزی کلید خورد
  • ساماندهی صنف بنکداران شهر تهران در میدان مرکزی میوه و تره‌بار
  • بوکس بعد از ۸۵ سال با حمایت دنیا مالی صاحب خانه می‌شود
  • مرزبانی کشور: امنیت پایدار در همه مرزهای اربعین برقرار است
  • ثبت ۵۸ هزار مرگ منتسب به آلودگی هوا در کشور
  • ۹۹ ضربه شلاق، محکومیت چهره سینما ایران
  • رشد ۱۰۸ هزار واحدی بورس
  • ورود وزیر ورزش به معرفی گل‌گهر به‌عنوان نماینده آسیایی ایران
  • خرابکاری تروریست ها در مسیر ترانزیتی زاهدان ـ خاش
  • فروش خودروی آریا آغاز شد
  • اژه‌ای: مردم از دستگاه قضا رسیدگی دقیق، سریع و عادلانه می‌خواهند
  • ۶۳ درصد مخازن سدهای کشور پُر است
  • پرداخت ۱۷ همت دیگر به گندم‌کاران/ مجموع مطالبات پرداخت‌شده به ۱۱۰.۱ همت رسید
  • واریز ۳۳ همت سود به حساب ۱۲ میلیون سهام‌دار در ۴ ماه نخست امسال
  • پرسپولیس، قهرمان آفریقا را شکست داد
  • پزشکیان: ثبت جهانی الموت، به‌رسمیت‌شناختن بخشی از تاریخ متنوع و مشترک ایران است

تنش میان دمشق و قسد بالا گرفته است

در حالی که منابع رسانه‌ای از ارائه پیشنهادهای سیاسی از سوی دمشق به فرمانده نیروهای دموکراتیک سوریه خبر می‌دهند، تحولات میدانی و اظهارات مقام‌های کُرد نشان می‌دهد مسیر گفت‌وگوها با پایتخت سوریه به بن‌بست کامل رسیده و درگیری‌ها در شمال سوریه وارد مرحله تازه‌ای شده است.

ارتش سوریه
به گزارش خبرگزاری موج

​، منابع آگاه به شبکه «العربی» اعلام کردند که «احمد الشرع» رئیس‌جمهور خودخوانده سوریه در دیدار خود با « مظلوم عبدی » فرمانده کل نیروهای دموکراتیک سوریه ( قسد )، پیشنهاد تصدی سمت معاون وزیر دفاع و همچنین معرفی یک شخصیت برای استانداری حسکه را مطرح کرده است.

بر اساس این گزارش، دولت سوریه با درخواست مظلوم عبدی برای معرفی یک چهره در چارچوب ستاد کل ارتش نیز موافقت کرده بود، اما عبدی در عمل این گزینه را معرفی نکرد.

منابع یاد شده همچنین تأکید کردند که دمشق پیش‌تر با درخواست قسد برای تشکیل سه تیپ اصلی در ساختار ارتش سوریه موافقت کرده بود.

در همین حال، یک منبع رسمی دولتی در سوریه اعلام کرد که دولت دمشق تاکنون از توافق ۱۰ مارس با نیروهای دموکراتیک سوریه خارج نشده و کانال‌های ارتباطی میان دو طرف همچنان باز است.

در مقابل، نیروهای دموکراتیک سوریه از تشدید درگیری‌های میدانی خبر دادند.

قسد اعلام کرد که صبح امروز، جبهه صرین در جنوب کوبانی شاهد ۲ تلاش پیاپی برای حمله از سوی نیروهای وابسته به دمشق بوده است.

به گفته این نیروها، هر ۲ حمله دفع شده و در جریان درگیری‌ها شمار زیادی از خودروهای نظامی و زرهی طرف مقابل منهدم و سرنشینان آنها کشته شده‌اند.

قسد همچنین اعلام کرد که در محور ابوصره، یک ستون نظامی نیروهای دمشق هدف حمله دقیق قرار گرفته و وادار به عقب‌نشینی شده است. تلاش دیگر برای پیشروی در محور روستای خان مامد در جنوب‌شرق کوبانی نیز به گفته این نیروها ناکام مانده است.

در همین زمینه، خبرگزاری فرانسه به نقل از یک مقام کُرد گزارش داد که مذاکرات با دمشق «به‌طور کامل فروپاشیده» و تنها خواسته دولت سوریه «تسلیم بی‌قید و شرط نیروهای کُرد» بوده است.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که هم‌زمان، تحرکات نظامی در شمال سوریه و ابهام درباره آینده توافق‌های سیاسی ادامه دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه