سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

سخنگوی وزارت خارجه روسیه:

غربی ها در حال نابودی اصول اولیه اخلاق در جهان هستند

سخنگوی وزارت امورخارجه روسیه تاکید کرد فعالیت‌های غیرسازنده غرب در کشورهای خود و فراتر از مرزهایشان، اصول اولیه اخلاق را نابود می کند و جهان را به هرج و مرج می‌کشاند.

ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه
به گزارش خبرگزاری موج

​، « ماریا زاخارووا » سخنگوی وزارت امورخارجه روسیه امروز (شنبه) در جمع خبرنگاران تاکید کرد که جهان به دلیل تلاش‌های مخرب غرب برای نابودی ارزش‌های بنیادین به سرعت به سمت هرج و مرج کامل حرکت می‌کند.

زاخارووا افزود: متاسفانه جهان اکنون، خود را در موقعیتی می‌بیند که به بهانه‌های مختلف و به ویژه، تحت عنوان ایجاد یک نظام اخلاقی جدید از طریق کنار گذاشتن اصول و ارزش‌های قدیمی، ابتدا به تدریج و سپس به سرعت شروع به حرکت در مسیر آشوب کامل کرده و درک خود را از اینکه چه چیزی خوب و چه چیزی بد است، از دست داده.

وی همچنین خاطر نشان کرد که در نتیجه اقدامات غیرسازنده غرب در داخل و خارج از مرزهای خود که هدف آن نابودی ارزش‌های اولیه اخلاقی بوده، نه تنها کودکان بلکه بزرگسالان نیز اکنون از خود این سوال را می پرسند که معنای واقعی «خوب» چیست.

  دیپلمات روس با اشاره به اقدام اخیر «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه در امضای فرمانی که در آن معنای اصولی و حقیقی خوب و بد تعیین می شود، تاکید که این کار عمدتا برای کمک به بزرگسالان انجام شد تا بدانند که در نظام آموزش، تربیت و ایجاد فضای سیاسی و اطلاعات چگونه با جوانترها و نسل بعدی درباره اصول اخلاقی صحبت کنند.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی روسیه در ادامه تصریح کرد: این، یک زیربنای اساسی برای ما و برای بزرگسالان ایجاد می کند تا با زبان ساده و شفاف با نسل های جوانتر همکاری کنند و در عین حال، به چارچوب قانون متکی باشند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه