رئیس جمهور اوکراین:

اوکراین مانعی برای صلح نیست

رئیس جمهور اوکراین مدعی شد کشورش هیچ‌گونه مانعی برای صلح ایجاد نکرده، بلکه این روسیه بوده که اجازه به برقراری صلح نمی‌دهد.

زلنسکی
به گزارش خبرگزاری موج

​، « ولودیمیر زلنسکی »، رئیس جمهور اوکراین در یک سخنرانی که ویدیوی آن را منتشر کرد کشور خودش را از هر گونه مانع‌تراشی برای صلح مبرا دانسته و ادعا کرد که روسیه با صلح موافق نیست.

زلنسکی در این سخنرانی تصریح داشت: «اوکراین هرگز مانعی برای صلح نبوده و نخواهد بود. این موشک‌ها، پهپادهای روسیه و تلاش‌های روسیه برای از بین بردن اوکراین هستند که به عنوان سند و مدرک روشنی در خصوص اینکه روسیه به دنبال توافق نیست، در نظر گرفته می‌شوند.»

جنگ اوکراین در حالی به چهارمین سال خود نزدیک می‌شود که به رغم همه تلاش‌های انجام شده و مذاکرات برگزار شده در سال ۲۰۲۵، هیچ نشانه‌ای از برقراری صلح و آتش‌بس در آن دیده نمی‌شود.

«دیمیتری پسکوف»، سخنگوی کرملین امروز (جمعه) تاکید کرد روسیه با این موضع «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا مبنی بر اینکه زلنسکی در فرآیند صلح اوکراین اخلال ایجاد می‌کند، موافق است.

این در حالی است که رسانه‌های اوکراینی گزارش دادند «یولیا تیموشنکو»، نخست وزیر اسبق اوکراین دولت زلنسکی را متهم کرد به اینکه تبدیل به کانون فساد در همه سطوح از عالی‌ترین سطوح مقامات تا آخرین نفرشان شده است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه