سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

زد و بند آمریکا، عربستان و امارات علیه انصارالله یمن فاش شد

مشاور ارشد رئیس جمهور آمریکا در امور کشورهای عربی و آفریقایی از توافق میان عربستان و امارات علیه انصارالله یمن خبر داد.

یمن
به گزارش خبرگزاری موج

، «مسعد بولس»، مشاور ارشد رئیس جمهور آمریکا در امور کشورهای عربی و آفریقایی بدون اشاره به جنایاتی که این کشور صورت می‌دهد، مدعی شد: «ما با عربستان و امارات بر سر اهمیت شکست حوثی‌ها (انصارالله) و سایر "گروه‌های تروریستی" به اتفاق‌نظر رسیدیم.»

بر اساس گزارش شبکه خبری الجزیره، مشاور ارشد رئیس جمهور آمریکا در امور کشورهای عربی و آفریقایی مدعی شد توافق آمریکا، عربستان و امارات در راستای منافع یمن و برقراری ثبات است! 

این توافق در حالی انجام گرفته که خود امارات و عربستان اخیرا به اختلافات شدیدی میان یکدیگر در جنوب یمن، برخورده و این اختلاف بر پیچیدگی اوضاع این کشور افزوده بود.

این اختلاف که پیش از این وجود نداشت، پس از تحولات اخیر در حضرموت و المهره، بمباران بندر مکلا توسط عربستان و اظهارات شدیداللحن ریاض علیه ابوظبی، آشکار شد.

اگرچه حملات ائتلاف سعودی ـ اماراتی به عنوان یک جبهه واحد در شمال یمن به مدت ۹ سال، با هدف پایان دادن به قدرت انصارالله، ظاهر شد، اما سال‌های اخیر صحنه افزایش واگرایی و اختلافات عمیق بین امارات و عربستان در مورد اولویت‌های مداخله در کشور یمن بوده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه