سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

تکرار تهدیدات ترامپ علیه متحدان ایران

رئیس‌جمهور آمریکا در لفاظی‌های تهدیدآمیز تازه خود، کشورهایی که با ایران تعامل تجاری دارند، هدف قرار داد.

ترامپ - رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا
به گزارش خبرگزاری موج

، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در جریان گفت‌وگویی با شبکه ان‌بی‌سی نیوز به تهدید دوباره کشورهایی پرداخت که با ایران داد و ستد دارند و تلاش کرد تا آنها را از تعامل تجاری با ایران دلسرد کند.

ترامپ به این شبکه آمریکایی گفت: «هر کشوری که با ایران مراودات تجاری انجام دهد، تعرفه گمرکی ۲۵ درصدی برای هر معامله پرداخت خواهد کرد.»

در حالی که دونالد ترامپ بحث تعرفه‌ها را به ابراز سرکوب علیه دیگر کشورها تبدیل کرده و اثرات داخلی منفی آن را هم متحمل می‌شود که موجب گران شدن کالاهای مصرفی برای شهروندان آمریکایی شده است، اشاره کرد که اگر دادگاه عالی آمریکا در پرونده تعرفه‌های گمرکی علیه دولت او رای صادر کند، یک «هرج و مرج کامل» شکل خواهد گرفت.

در حالی که پیشتر «کرولاین لویت» سخنگوی کاخ سفید روز دوشنبه در جمع خبرنگاران تاکید کرد که دونالد ترامپ به‌دنبال دیپلماسی با ایران است، یک مقام آمریکایی به شبکه خبری الجزیره گفت که ترامپ به همراه تیم امنیت ملی خودش، عصر سه‌شنبه گزینه‌هایی، از جمله گزینه نظامی را بررسی خواهد کرد. لویت هم در سخنانی مدعی شده بود که ترامپ در صورت لزوم، از استفاده از زور علیه ایران هراسی ندارد.

رئیس‌جمهور آمریکا در اوایل هفته جاری از ادعاهای خود مبنی بر اقدام نظامی احتمالی علیه ایران عقب‌نشینی کرده و گفته بود که تحولات در ایران را تحت‌ نظر دارد اما دلیلی برای ارسال نیروی نظامی به ایران نمی‌بیند.

در همین حال، «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، روز دوشنبه در گفت‌وگو با شبکه الجزیره اعلام کرد که جمهوری اسلامی ایران برای همه گزینه‌ها آمادگی دارد، اما امیدوار است واشنگتن راهی خردمندانه را انتخاب کند.

وزیر خارجه ایران گفت که ارتباطات میان او و «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا، پیش از اعتراضات، پس از آن و تا امروز ادامه داشته است.

رئیس دستگاه دیپلماسی ایران درباره احتمال دیدار با ویتکاف تصریح کرد که برخی موضوعات با واشنگتن مطرح است که در حال حاضر از سوی ایران در دست بررسی قرار دارد.

عراقچی تأکید کرد که نمی‌توان از یک‌سو خواسته‌ها و مطالبات مطرح‌شده از سوی واشنگتن را پذیرفت و از سوی دیگر، تهدیدهای آن علیه ایران را نادیده گرفت. او افزود که اگر واشنگتن بار دیگر گزینه نظامی را که پیش‌تر آن را آزموده است انتخاب کند، ایران نیز برای مواجهه با آن آمادگی کامل دارد.

وزیر خارجه ایران در این مصاحبه با اشاره به اینکه توان و آمادگی نظامی ایران در مقایسه با جنگ اخیر به‌مراتب گسترده‌تر است، گفت: «برخی در تلاش‌اند آمریکا را به سمت جنگ سوق دهند تا منافع رژیم صهیونیستی تأمین شود.»

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه