English

واکنش تند پارلمان ونزوئلا به اقدامات آمریکا علیه مادورو

اعضای پارلمان جدید ونزوئلا در نخستین نشست رسمی خود، حمایت قاطع از نیکولاس مادورو رئیس‌جمهور این کشور را اعلام و بر بازگشت او به کاراکاس تأکید کردند.

پارلمان جدید ونزوئلا
به گزارش خبرگزاری موج

، اعضای پارلمان جدید ونزوئلا در نخستین نشست رسمی خود، حمایت قاطع از نیکولاس مادورو رئیس‌جمهور این کشور را اعلام کردند و بازگشت وی به ونزوئلا و از سرگیری فعالیت‌های ریاست‌جمهوری را خواستار شدند.

در این نشست، فرناندو سوتو روخاس از قانونگذاران ارشد ونزوئلا با انتقاد از سیاست‌های ایالات متحده گفت: رئیس‌جمهور آمریکا خود را دادستان، قاضی و پلیس جهان می‌داند، اما در این مسیر موفق نخواهد شد.

وی افزود: ما تمام همبستگی خود را با رئیس‌جمهور مشروع‌مان مادورو به کار خواهیم گرفت تا او با پیروزی به کاخ ریاست‌جمهوری میرافلورس بازگردد.

نیکولاس مادورو گوئرا، فرزند رئیس‌جمهور ونزوئلا، که روز دوشنبه به‌عنوان یکی از اعضای پارلمان سوگند یاد کرد، نیز تأکید کرد: پدرم و سلیا فلورس دیر یا زود به ونزوئلا بازخواهند گشت.

انتخابات پارلمانی ونزوئلا در ماه می برگزار شد و جریان‌های مخالف دولت آن را تحریم کردند؛ اقدامی که در نتیجه آن، ۲۵۶ کرسی از مجموع ۲۸۶ کرسی پارلمان به حزب حاکم «سوسیالیست متحد ونزوئلا» اختصاص یافت. نخستین نشست پارلمان جدید روز دوشنبه برگزار شد.

در این جلسه، خورخه رودریگز، برادر دلسی رودریگز رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا، بار دیگر به‌عنوان رئیس مجمع ملی انتخاب شد.

رودریگز با اشاره به اولویت‌های پارلمان جدید اظهار داشت: وظیفه اصلی من در روزهای آینده این است که با استفاده از تمام چارچوب‌ها، روندها و مسیرهای قانونی، برادرم و رئیس‌جمهورم نیکولاس مادورو را به کشور بازگردانم.

نیکولاس مادورو و همسرش سلیا فلورس بامداد شنبه ۱۳ دی‌ماه ۱۴۰۴، پس از حمله هوایی ایالات متحده، ربوده شده و برای محاکمه به آمریکا منتقل شدند. پس از این اقدام، دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد که ایالات متحده به‌طور موقت اداره ونزوئلا را بر عهده خواهد گرفت.

مادورو و همسرش دوشنبه شب در دادگاه حاضر شدند و قاضی آلوین هلرستین با قرائت کیفرخواست، رئیس‌جمهور ونزوئلا را به اتهام مشارکت در فعالیت‌های موسوم به نارکو-تروریسم تحت پیگرد قرار داد.

مادورو ۶۳ ساله در نخستین حضور خود در دادگاه پس از بازداشت، اتهامات را رد کرد و گفت: من بی‌گناهم و هیچ جرمی مرتکب نشده‌ام. او تأکید کرد که در منزل خود در کاراکاس دستگیر شده و همچنان خود را رئیس‌جمهور قانونی ونزوئلا می‌داند.

سلیا فلورس نیز در دادگاه با رد اتهامات اعلام کرد: من بانوی اول جمهوری ونزوئلا هستم و کاملاً بی‌گناهم.

نخستین جلسه رسیدگی به پرونده مادورو و همسرش دوشنبه شب پایان یافت و قرار است جلسه بعدی دادگاه در تاریخ ۱۷ مارس برابر با ۲۶ اسفند برگزار شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه