سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن

وزیر جنگ آمریکا، حمله به ونزوئلا را با حمله به ایران مقایسه کرد

پیت هگست پس از حمله نظامی واشنگتن به ونزوئلا و دستگیری نیکولاس مادورو مدعی شد: ایالات متحده می‌تواند اراده خود را در هر نقطه‌ای اعمال کند، وی این عملیات را با حملات آمریکا به ایران در تابستان مقایسه کرد.

وزیر جنگ آمریکا
به گزارش خبرگزاری موج

، در پی حمله آمریکا به ونزوئلا و دستگیری نیکولاس مادورو رئیس‌جمهور این کشور، وزیر جنگ آمریکا پیت هگست با صدور بیانیه‌ای تهدیدآمیز خطاب به کشورهای جهان گفت: ایالات متحده می‌تواند اراده خود را در هر زمان و هر مکان اعمال کند. وی این عملیات را نمادی از «هماهنگی، پنهان‌کاری، کشندگی، دقت و بازوی بسیار بلند عدالت آمریکایی» توصیف کرد که در نیمه‌شب به‌طور کامل به نمایش درآمد.

دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا نیز در گفت‌وگویی جداگانه تأیید کرد که حمله‌ای بزرگ و موفقیت‌آمیز به خاک ونزوئلا انجام شده و مادورو به همراه همسرش سیلیا فلورس دستگیر و از کشور خارج شده‌اند. ترامپ افزود: من آن را به معنای واقعی کلمه مانند یک برنامه تلویزیونی تماشا کردم. ما آن را در یک اتاق تماشا کردیم و تمام جنبه‌های آن را دنبال کردیم.

وزیر جنگ آمریکا در ادامه سخنان خود، حمله به ونزوئلا را با حملات ایالات متحده علیه ایران در تابستان به بهانه برنامه هسته‌ای تهران مقایسه کرد و مدعی شد: مادورو فرصت خود را داشت، درست همان‌طور که ایران فرصت خود را داشت. وی تأکید کرد: به سال ۲۰۲۶ خوش آمدید؛ تحت ریاست‌جمهوری ترامپ، آمریکا دوباره بازگشته است.

ترامپ در بخش دیگری از مصاحبه خود تصریح کرد: ایالات متحده اجازه نخواهد داد کسی از رژیم مادورو جانشین او شود و هدف عملیات آمریکا، وادار کردن ونزوئلا به تغییر رژیم است. وی افزود: مادورو و همسرش با ناو جنگی «ایوو جیما» در راه نیویورک هستند.

پیت هگست نیز با تأکید بر قدرت نظامی واشنگتن خاطرنشان ساخت: آمریکا می‌تواند اراده خود را در هر نقطه‌ای اعمال کند. این اظهارات در شرایطی مطرح می‌شود که جامعه بین‌الملل هنوز واکنش رسمی خود را به این عملیات نظامی یکجانبه اعلام نکرده است.

تحلیلگران بر این باورند که این حمله می‌تواند تنش‌های منطقه‌ای را افزایش داده و واکنش تند کشورهای مخالف سیاست‌های آمریکا را در پی داشته باشد. همچنین، تشبیه عملیات ونزوئلا به حملات علیه ایران نشان‌دهنده تداوم رویکرد تهاجمی واشنگتن در قبال کشورهایی است که در تقابل با منافع آن قرار می‌گیرند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه