ترامپ از حمله پهپادی اوکراین شوکه شد
دستیار رئیسجمهور روسیه گفت: دونالد ترامپ پس از اطلاع از حمله پهپادی اوکراین به اقامتگاه ریاستجمهوری در روسیه، از این اقدام شوکه شده است.
، دستیار رئیسجمهور روسیه با اشاره به تماس اخیر ولادیمیر پوتین و دونالد ترامپ اعلام کرد که رئیسجمهور آمریکا پس از اطلاع از حمله پهپادی اوکراین به اقامتگاه ریاستجمهوری روسیه، از این اقدام شوکه شده است.
یوری اوشاکوف تصریح کرد که رئیسجمهور روسیه در این گفتوگو به ترامپ اطلاع داده اوکراین با استفاده گسترده از پهپادهای دوربرد، حملهای تروریستی را علیه اقامتگاه ریاستجمهوری روسیه در منطقه نووگورود انجام داده است.
وی افزود که این حمله تقریبا بلافاصله پس از آن صورت گرفت که طرف آمریکایی از یک دور موفق مذاکرات با هیأت اوکراینی سخن گفته بود و همین امر توجه ویژه مسکو را به زمانبندی این اقدام جلب کرده است.
اوشاکوف تأکید کرد که پوتین به ترامپ اعلام کرده حمله نیروهای مسلح اوکراین به اقامتگاه ریاستجمهوری روسیه بدون پاسخ نخواهد ماند و مسکو نسبت به این اقدام واکنش نشان خواهد داد.
دستیار کرملین همچنین گفت رئیسجمهور آمریکا و مشاوران کلیدی او در جریان این تماس، گزارشی مفصل از نتایج مذاکرات اخیر خود با هیأت اوکراینی ارائه دادند و رئیسجمهور ایالات متحده تأکید کرده است که به ولودیمیر زلنسکی توصیه کرده تمرکز خود را بر دستیابی به توافقی جامع قرار دهد.
وی افزود که ترامپ به زلنسکی توصیه کرده بهجای تلاش برای خرید زمان به نفع ارتش اوکراین، بر توافقاتی تمرکز کند که به پایان واقعی درگیری مسلحانه منجر شود.
اوشاکوف با اشاره به پیامدهای حمله پهپادی اخیر تصریح کرد که موضع روسیه درباره برخی توافقات پیشین و قطعنامههای در حال شکلگیری در مسیر مذاکرات، پس از این حمله نافرجام، مورد بازنگری قرار خواهد گرفت.
وی افزود که ایالات متحده باید درک کند روسیه پس از این حمله، نیت دارد در رویکردهای مذاکرهای خود بازنگری کند و این موضوع بهصراحت به طرف آمریکایی منتقل شده است.
در پایان، دستیار رئیسجمهور روسیه خاطرنشان کرد که طی یک سال گذشته، ولادیمیر پوتین در مجموع ۱۷ تماس با نمایندگان ایالات متحده داشته است.
ارسال نظر