رهبر انصارالله:

سومالی‌لند نباید به پایگاه دشمن صهیونیستی تبدیل شود

رهبر جنبش انصارالله یمن شناسایی سومالی‌لند را طرحی خصمانه برای ایجاد پایگاه صهیونیستی در آفریقا دانست و خواستار موضع قاطع جهان اسلام شد.

سید عبدالملک الحوثی رهبر انصارالله یمن
به گزارش خبرگزاری موج

، رهبر جنبش انصارالله یمن در بیانیه‌ای شناسایی سومالی‌لند از سوی رژیم صهیونیستی را اقدامی خصمانه علیه سومالی، کشورهای آفریقایی و کل منطقه دانست و تأکید کرد کشورهای عربی و اسلامی باید با یک موضع قاطع و جدی در کنار ملت سومالی بایستند.

وی تصریح کرد: این اقدام تنها یک تصمیم سیاسی نیست، بلکه تلاشی آشکار برای ایجاد پایگاه اسرائیلی با هدف فعالیت‌های خصمانه در سومالی، یمن و منطقه دریای سرخ به شمار می‌رود و امنیت کشورهای دو سوی این دریا را به طور مستقیم تهدید می‌کند.

رهبر انصارالله افزود: رژیم صهیونیستی به دنبال یافتن جای پایی در سومالی برای برهم زدن ثبات منطقه و پیشبرد پروژه تغییر خاورمیانه است و این توطئه به سومالی محدود نخواهد ماند، بلکه کل امت اسلامی را هدف گرفته است.

وی این اقدام را فاقد هرگونه ارزش حقوقی دانست و خاطرنشان کرد: رژیمی که خود فاقد مشروعیت است، صلاحیت اعطای مشروعیت به دیگران را ندارد و این اقدام چیزی جز تجاوز و برنامه‌ای خصمانه نیست.

الحوثی با تأکید بر ضرورت مسئولیت‌پذیری کشورهای اسلامی گفت: جهان عرب و اسلام باید با فشار سیاسی و دیپلماتیک بر عوامل و همراهان این پروژه، در همه نهادهای بین‌المللی از حاکمیت و تمامیت ارضی سومالی دفاع کنند.

رهبر انصارالله اظهار داشت: جنبش انصارالله پشتیبانی خود از ملت سومالی را ادامه خواهد داد و هرگونه حضور رژیم صهیونیستی در سومالی‌لند را تهدیدی مستقیم علیه منطقه و هدفی نظامی برای نیروهای مسلح یمن تلقی می‌کند.

وی در پایان هشدار داد: کوتاهی در حمایت از ملت فلسطین و مقابله با طرح‌های توسعه‌طلبانه رژیم صهیونیستی، دشمن را برای گسترش توطئه‌هایش در دیگر کشورهای اسلامی جسورتر می‌کند و تهدید آن، دامن همه کشورها را خواهد گرفت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه