سرخط خبرها
  • قالیباف: جهان بداند که ایران خواست، ترجیح داد و تنگه هرمز بسته شد
  • سپاه پاسداران: عملیات مقابله به مثل ادامه دارد
  • رئیس جمهور برزیل، ترامپ را دزد دریایی خطاب کرد
  • لغو ممنوعیت واردات برنج در فصل برداشت
  • کمک هوشمند خیرین به دانش‌آموزان با کارت نشاط
  • ثبت‌نام بیش از۵۴۰ هزار نفر در سامانه سماح
  • جزئیات فرآیند جدید معاینات استطاعت جسمانی زائران حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • آتش‌سوزی گسترده در کوه‌های بلوار رسول اعظم(ص) شیراز/ اعزام ۸ ایستگاه آتش‌نشانی
  • سناتورهای آمریکایی‌ خطاب به ترامپ: ‌مدام به عقب بازمی‌گردیم، دروغ نگو و جنگ را تمام کن
  • مربی جدید پرسپولیس در تمرین حاضر شد/گزینه اسبق استقلال روی نیمکت کرواسی
  • رشد ۵ برابری قراردادهای ارتباط دانشگاه با صنعت در یک دهه
  • کلید اتصال ریلی کرمانشاه به بغداد زده شد
  • فرزند آمد، امتیاز نیامد
  • حسین شریعتمداری: باب‌المندب را ببندید و نتیجه را ببینید
  • مهرداد محمدی به فولاد پیوست/قرارداد شکاری با پرسپولیس فسخ شد
  • دستور مسدودی حساب‌های بانکی بدهکاران به میزان بدهی صادر شد
  • اتصال بیش از ۵ هزار مدرسه کشور به شبکه فیبرنوری
  • یک‌سوم جمعیت ایران تا ۳ دهه آینده پیر می‌شود/کمبود شدید متخصص سالمندان
  • محموله ۹۸۹ میلیون دلاری نفت ایران در راه چین
  • فرانسه - اسپانیا، فینال در نیمه نهایی با حضور امباپه و یامال

هشدار ریاض به تل‌آویو؛

سوریه مانع جدید عادی‌سازی روابط است

یک رسانه عبری از هشدار عربستان سعودی به رژیم صهیونیستی درباره تأثیر اقداماتش در سوریه بر روند عادی‌سازی روابط خبر داد.

محمد بن سلمان ، ولیعهد عربستان
به گزارش خبرگزاری موج

، یک رسانه عبری گزارش داد عربستان سعودی در پیام‌هایی هشدار داده است که اقدامات رژیم صهیونیستی در سوریه، چشم‌انداز عادی‌سازی روابط میان ریاض و تل‌آویو را بیش از پیش تضعیف می‌کند.

بر اساس این گزارش، عربستان طی هفته‌های اخیر موضع خود را نسبت به هرگونه توافق احتمالی با اسرائیل سخت‌تر کرده و این موضوع را به طرف آمریکایی نیز منتقل کرده است.

یک منبع نزدیک به خانواده سلطنتی عربستان سعودی در گفت‌وگو با یک شبکه عبری تصریح کرد: طی روزهای اخیر این برداشت شکل گرفته که اسرائیل به دنبال شکل‌گیری یک دولت باثبات در سوریه نیست، بلکه تطوراتی را دنبال می‌کند که به تقسیم این کشور منجر می‌شود.

وی افزود: موضوع عادی‌سازی روابط در اصل به مسئله فلسطین مرتبط است، اما به نظر می‌رسد اسرائیل اکنون به دنبال گسترش نفوذ خود در جنوب سوریه است؛ موضوعی که بی‌تردید بر روند عادی‌سازی روابط با عربستان سعودی اثر منفی خواهد گذاشت.

این منبع تأکید کرد: عربستان سعودی معتقد است اسرائیل علاقه‌ای به صلح ندارد و رفتارهای آن در سوریه، لبنان و کرانه باختری، تلاش‌ها برای عادی‌سازی روابط را خنثی می‌کند؛ پیامی که به صورت شفاف به آمریکایی‌ها نیز منتقل شده است.

وی در ادامه تصریح کرد: تا زمانی که یک توافق امنیتی فراگیر برای ایجاد ثبات در سوریه حاصل نشود، انتظار می‌رود چشم‌انداز عادی‌سازی روابط میان عربستان سعودی و اسرائیل بیش از گذشته تیره شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه