سرخط خبرها
  • قالیباف: جهان بداند که ایران خواست، ترجیح داد و تنگه هرمز بسته شد
  • سپاه پاسداران: عملیات مقابله به مثل ادامه دارد
  • رئیس جمهور برزیل، ترامپ را دزد دریایی خطاب کرد
  • لغو ممنوعیت واردات برنج در فصل برداشت
  • کمک هوشمند خیرین به دانش‌آموزان با کارت نشاط
  • ثبت‌نام بیش از۵۴۰ هزار نفر در سامانه سماح
  • جزئیات فرآیند جدید معاینات استطاعت جسمانی زائران حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • آتش‌سوزی گسترده در کوه‌های بلوار رسول اعظم(ص) شیراز/ اعزام ۸ ایستگاه آتش‌نشانی
  • سناتورهای آمریکایی‌ خطاب به ترامپ: ‌مدام به عقب بازمی‌گردیم، دروغ نگو و جنگ را تمام کن
  • مربی جدید پرسپولیس در تمرین حاضر شد/گزینه اسبق استقلال روی نیمکت کرواسی
  • رشد ۵ برابری قراردادهای ارتباط دانشگاه با صنعت در یک دهه
  • کلید اتصال ریلی کرمانشاه به بغداد زده شد
  • فرزند آمد، امتیاز نیامد
  • حسین شریعتمداری: باب‌المندب را ببندید و نتیجه را ببینید
  • مهرداد محمدی به فولاد پیوست/قرارداد شکاری با پرسپولیس فسخ شد
  • دستور مسدودی حساب‌های بانکی بدهکاران به میزان بدهی صادر شد
  • اتصال بیش از ۵ هزار مدرسه کشور به شبکه فیبرنوری
  • یک‌سوم جمعیت ایران تا ۳ دهه آینده پیر می‌شود/کمبود شدید متخصص سالمندان
  • محموله ۹۸۹ میلیون دلاری نفت ایران در راه چین
  • فرانسه - اسپانیا، فینال در نیمه نهایی با حضور امباپه و یامال

نیروهای رژیم صهیونیستی به چند روستای جنوب سوریه نفوذ کردند

رسانه‌های رسمی سوریه از ادامه تحرکات نظامی رژیم صهیونیستی در جنوب این کشور خبر دادند؛ اقدامی که با ورود نیروها و تجهیزات جدید به مناطق مرزی استان قنیطره همراه بوده است.

ارتش اسرائیل ارتش رژیم صهیونیستی
به گزارش خبرگزاری موج

​، خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) اعلام کرد: نیروهای اشغالگر رژیم صهیونیستی صبح امروز به چند روستا در حومه جنوبی استان قنیطره نفوذ کردند.

بر اساس این گزارش، این نیروها که متشکل از دو خودرو نظامی بودند، از منطقه تل احمر غربی وارد شده و با عبور از مسیر منتهی به روستای کودنه، تا روستای عین زیوان پیشروی کردند.

همچنین منابع محلی در قنیطره خبر دادند که رژیم صهیونیستی اقدام به انتقال اتاق‌های پیش‌ساخته به پایگاه نظامی خود در منطقه تل احمر در حومه قنیطره کرده است؛ اقدامی که از تداوم تثبیت حضور نظامی این رژیم در مناطق اشغالی جنوب سوریه حکایت دارد.

طی هفته‌ها و ماه‌های اخیر، یورش نظامی رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه، به‌ویژه در مناطق قنیطره، به امری تقریباً روزانه تبدیل شده و این اقدامات اغلب با بازداشت شهروندان و ایجاد ایست‌های بازرسی همراه بوده است؛ مسأله‌ای که موجب افزایش نارضایتی و خشم عمومی در میان ساکنان محلی شده است.

این در حالی است که دولت کنونی سوریه تأکید دارد هیچ تهدیدی علیه تل‌آویو ایجاد نمی‌کند، با این وجود ارتش رژیم صهیونیستی به‌طور مکرر وارد خاک سوریه می‌شود و همزمان حملات هوایی متعددی را نیز انجام داده که به کشته شدن غیرنظامیان و تخریب مراکز، تجهیزات و انبارهای نظامی ارتش سوریه انجامیده است.

پس از سقوط نظام بشار اسد در هشتم دسامبر ۲۰۲۴ (۱۸ آذر ۱۴۰۳)، رژیم صهیونیستی از فروپاشی توافق جداسازی نیروها میان سوریه و اسرائیل که در سال ۱۹۷۴ امضا شده بود، خبر داد.

در مقابل، دمشق بارها خواستار توقف تجاوزات و نقض حاکمیت ملی خود از سوی این رژیم شده است.

شهروندان سوری تأکید می‌کنند که تداوم این تجاوزات، روند بازگشت ثبات به کشور را با مانع جدی روبه‌رو و تلاش‌های دولت برای جذب سرمایه‌گذاری و بهبود وضعیت اقتصادی را با دشواری‌های بیشتری مواجه کرده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه