سرخط خبرها
  • دستگیری سارق دانشگاه تهران؛ اعتراف به ۴۰ فقره سرقت
  • هلاکت ۵ تروریست در سراوان/ عملیات ناامن‌سازی تروریست‌ها خنثی شد
  • شیراز، میزبان مسابقات بوکس شطرنج قهرمانی کشور و‌انتخابی تیم ملی
  • قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند شجاعت، مقاومت و استواری تمدن ایران بود
  • فراخوان اعزام به دوره آموزش نظامی متعهدین خدمت آموزش و پرورش
  • بازداشت یک نفر در پی آتش‌سوزی ارتفاعات صیدون خوزستان
  • معاون وزیر راه: موقعیت جغرافیایی ایران مسئولیتی برای ترانزیت ایمن است
  • وزش باد شدید در نواحی شرق کشور تا ابتدای هفته آینده
  • فوتبال ایران طلایی شد/ فراموشی شکست تیم ملی امید با شیوه الکترونیک
  • عارف: امیدواریم در روز‌ها یا هفته‌های آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد

درگیری شدید حریدی‌ها با پلیس رژیم صهیونیستی در قدس

در پی درگیری‌های شدید حریدی‌ها با پلیس رژیم صهیونیستی در شهر قدس اشغالی، ۱۰ نیروی پلیس زخمی شدند.

حریدی ها
به گزارش خبرگزاری موج

، رسانه‌های رژیم صهیونیستی امروز (پنج‌شنبه) از وقوع درگیری‌های شدید میان یهودیان حریدی و نیروهای پلیس این رژیم در شهر قدس اشغالی خبر دادند که در جریان آن، ۱۰ نیروی پلیس زخمی شدند.

به گزارش ایسنا، روزنامه عبری یدیعوت آحارونوت اعلام کرد این درگیری‌ها پس از بازداشت یک حریدیِ فراری از خدمت اجباری نظامی آغاز شده و به سرعت به ناآرامی‌های گسترده در اطراف محل حادثه کشیده شد.

بر اساس گزارش‌ها، در جریان این برخوردها نیروهای پلیس با تجمع‌کنندگان حریدی به طور مستقیم درگیر شدند و در ادامه عملیات، چهار نفر نیز بازداشت شدند.

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد شدت تنش‌ها به حدی بوده که پلیس برای کنترل اوضاع و متفرق کردن تجمع‌کنندگان، درخواست اعزام بالگرد کرده است.

در همین رابطه، ایتامار بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی گفت حمله به نیروهای پلیس خط قرمز است و اغتشاش افراطی‌ها به‌شدت محکوم می‌شود. وی افزود برخورد با عاملان این ناآرامی‌ها در دستور کار قرار دارد.

یائیر لاپید، رهبر اپوزیسیون رژیم صهیونیستی نیز با انتقاد از عملکرد کابینه، ناآرامی‌های حریدی‌ها در قدس اشغالی را نشانه ناتوانی دولت و تضعیف نهادهای حاکمیتی توصیف کرد.

اعتراضات حریدی‌ها پس از حکم صادر شده از سوی دادگاه عالی رژیم صهیونیستی در ۲۵ ژوئن ۲۰۲۴ که این گروه را ملزم به خدمت در ارتش کرده و کمک‌های مالی به نهادهای دینی مخالف این حکم را ممنوع ساخت، تشدید شده و همچنان ادامه دارد.

بر اساس گزارش‌ها، حریدی‌ها که حدود ۱۳ درصد از جمعیت ۱۰ میلیونی اراضی اشغالی را تشکیل می‌دهند، با خدمت در ارتش این رژیم مخالف بوده و مدعی هستند ادغام در جامعه سکولار، هویت دینی و ساختار اجتماعی آنان را تهدید می‌کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه