English

دولت عراق مسئولان دخیل در گزارش جنجالی را برکنار کرد

دولت عراق با توصیه‌های کمیته تحقیقاتی درباره یک گزارش جنجالی موافقت کرد.

محمد شیاع السودانی
به گزارش خبرگزاری موج

،  دولت عراق پس از انتشار یک گزارش جنجالی و اشتباه درباره بلوکه کردن اموال عناصر تروریستی، با برکناری و جابه‌جایی برخی مسئولان دخیل در این ماجرا موافقت کرد.

در پی انتشار گزارشی رسمی در عراق که به‌اشتباه نام حزب‌الله لبنان و انصارالله یمن را در فهرست گروه‌های تروریستی قرار داده بود، دولت این کشور اقدامات توبیخی فوری را علیه مسئولان مرتبط با این گزارش در دستور کار قرار داد.

دفتر محمد شیاع السودانی، نخست‌وزیر عراق، اعلام کرد: دولت با توصیه‌های کمیته تحقیقاتی درباره این پرونده موافقت کرده و بر اساس آن، برخی مسئولان برکنار و سمت برخی دیگر تغییر یافته است.

وی افزود: اقدامات انضباطی اتخاذشده در راستای حفظ اعتبار نهادهای دولتی و جلوگیری از تکرار چنین خطاهای حساسی انجام شده است.

این گزارش که در ابتدای ماه جاری میلادی منتشر شد، به موضوع بلوکه کردن اموال عناصر تروریستی در عراق مربوط می‌شد و در آن به‌اشتباه از حزب‌الله لبنان و انصارالله یمن نام برده شده بود؛ موضوعی که بازتاب و واکنش‌های گسترده‌ای در سطح داخلی و منطقه‌ای به دنبال داشت.

پس از انتشار این گزارش، بانک مرکزی عراق خیلی زود اعلام کرد که درج نام حزب‌الله و انصارالله ناشی از اشتباه بوده و بلافاصله اقدام به حذف آن‌ها از متن گزارش کرده است.

السودانی نیز در واکنش به این اتفاق، دستور آغاز تحقیقات فوری برای شناسایی عوامل وقوع این اشتباه را صادر کرد و بر لزوم دقت و مسئولیت‌پذیری کامل نهادهای رسمی در انتشار اسناد و گزارش‌های حساس تأکید داشت.

بر اساس اعلام منابع رسمی، نتایج این تحقیقات منجر به توصیه کمیته تحقیقاتی برای برکناری و جابه‌جایی برخی مسئولان شد که دولت عراق با اجرای آن موافقت کرده است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه