سرخط خبرها
  • سرقت ۱۴۰ میلیاردی طلا در مازندران، ۴ متهم غیربومی دستگیر شدند
  • قیمت جهانی نفت بار دیگر ۹۰ دلار شد
  • برد دختران فوتبال خاتون بم در آغاز لیگ قهرمانان آسیا
  • هدف‌گذاری برای رساندن هزاران واحد نهضت ملی مسکن به پیشرفت بالای ۷۰ درصد
  • تمهیدات ویژه مترو برای مراسم چهلم آقای شهید
  • جنایت هولناک در قائمشهر، پدر‌ به قتل همسر و دخترش اعتراف کرد
  • پزشکیان: دانش‌آموزان با باور می‌توانند ایران را به سوی پیشرفت هدایت کنند
  • ۴۲۰ نخبه خارج‌نشین به دانشگاه‌های ایران پیوستند
  • رامین رضاییان فولاد را انتخاب کرد
  • منوچهر متکی: ۹۰ روز آینده بسیار مهم است
  • آغاز عملیات عمره با اعزام ۱۸ هزار عمره‌گزار به سرزمین وحی
  • دادستانی تهران علیه برنامه اینترنتی «آزاد» به اتهام نشر اکاذیب اعلام جرم کرد

نخست‌وزیر بریتانیا برای اعزام نیرو به اوکراین اعلام آمادگی کرد

نخست‌وزیر بریتانیا گفت ائتلاف حامیان کی‌یف با وجود اینکه به‌دنبال توافق صلح است، اما برای حمایت از اوکراین در جنگ و اعزام نیرو آماده شده است.

کر استارمر نخست وزیر انگلیس
به گزارش خبرگزاری موج

، «کر استارمر» نخست‌وزیر انگلیس طی سخنرانی خطاب به قانونگذاران گفت: «حامیان غربی اوکراین تحت "ائتلاف مشتاقان" برنامه‌هایی را برای اعزام نیرو به این کشور در صورت لزوم آماده کرده‌اند.»

طبق گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، استارمر در پاسخ به سوالات روسای کمیته‌ها در مجلس عوام گفت: «ما یک فرآیند نظامی با برنامه‌ریزان نظامی داشتیم و به آنها گفتیم که برنامه‌های نظامی برای هوا، دریا و زمین و همچنین برای توانایی خود اوکراین می‌خواهیم.»

وی افزود: «بنابراین، اکنون در هر یک از این مناطق برنامه‌های نظامی داریم. در صورت لزوم، این شامل اعزام نیرو به زمین نیز می‌شود.»

مقامات بریتانیا ماه‌هاست که آمادگی خود را برای اعزام نیرو به اوکراین پس از آتش‌بس ابراز می‌کنند.

روسیه هم بارها تاکید کرده که حضور نیروهای ناتو در اوکراین، تحت هر پرچم یا ظرفیتی، «غیرقابل قبول» است و «تهدیدی مستقیم برای روسیه» محسوب می‌شود.

این اظهارات نخست‌وزیر انگلیس درحالی عنوان شده که طی روز گذشته مقامات آمریکایی آگاه به مذاکرات با کی‌یف استدلال کرده‌اند که مذاکرات صلح اوکراین «به خوبی» پیش می‌رود و «تقریبا ۹۰ درصد از مسائل حل‌وفصل شده‌اند».

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه