سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است

مجارستان:

سخنان دبیرکل ناتو تحریک‌آمیز و خطرناک است

«پیتر سیارتو» وزیر خارجه مجارستان روز جمعه «مارک روته» دبیرکل ناتو را به تضعیف مذاکرات بر سر اوکراین متهم کرد و از او خواست که از تشدید تنش‌ها دست بردارد.

مجارستان
به گزارش خبرگزاری موج

، سیارتو در پیامی در شبکه اجتماعی «فیس‌بوک» در این رابطه نوشت: «اگر کسی هنوز تردید داشت که همگی در بروکسل واقعا عقل خود را از دست داده‌اند، پس از سخنرانی دیروز دبیرکل ناتو در برلین دیگر قانع شده است. با این اظهارات، دبیرکل ناتو عملا از پشت به مذاکرات صلح خنجر زد.»

وی ادامه داد: «ما مجارستانی‌ها به‌عنوان اعضای ناتو، سخنان دبیرکل را رد می‌کنیم! این اوکراین نیست که امنیت کشورهای اروپایی را تضمین می‌کند، بلکه ناتو است! این اظهارات تحریک‌آمیز غیرمسئولانه و خطرناک‌اند! ما از مارک روته می‌خواهیم که از دامن‌ زدن به تنش‌های نظامی دست بردارد.»

دبیرکل ناتو روز گذشته با طرح ادعایی مبنی بر اینکه این ائتلاف «هدف بعدی روسیه» است، از متحدانش خواسته بود تا تلاش‌های نظامی خود را افزایش دهند.

دبیرکل ناتو در ادامه مدعی شد: «روسیه نسبت به ناتو و اوکراین حتی گستاخ‌تر، بی‌ملاحظه‌تر و بی‌رحم‌تر شده است. در طول جنگ سرد، رئیس‌جمهور ریگان (رئیس‌جمهور اسبق آمریکا) در مورد انگیزه‌های تهاجمی یک امپراتوری شیطانی هشدار داد. امروز، رئیس‌جمهور پوتین (رئیس‌جمهور روسیه) دوباره در حال ساخت امپراتوری است.»

مارک روته همچنین در ادعای خود گفت: «پوتین با نگاه تحریف‌شده خود به تاریخ در جهان، معتقد است که آزادی ما، قدرت او را تهدید می‌کند و ما می‌خواهیم روسیه را نابود کنیم.»

وی با نادیده گرفتن اقدامات خصمانه غرب گفت: «چین راه نجات روسیه است که به این کشور اجازه می‌دهد خط مشی تهاجمی خود را دنبال کند و کره‌شمالی و ایران از آن حمایت می‌کنند.»

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه