سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

رئیس پارلمان لبنان:

اولویت اصلی در مذاکرات جاری، توقف فوری حملات اسرائیل است

رئیس پارلمان لبنان تأکید کرد که اولویت اصلی در مذاکرات جاری، توقف فوری حملات رژیم صهیونیستی و اعلام آمادگی این رژیم برای عقب‌نشینی از حداقل یکی از مناطق اشغال کرده در لبنان است.

رئیس پارلمان لبنان
به گزارش خبرگزاری موج

، نبیه بری، رئیس پارلمان لبنان در واکنش به نشست‌های کمیته موسوم به «مکانیسم» تصریح کرد: «آنچه باید پیش از هر چیز محقق شود، توقف کامل حملات است و اسرائیل باید نشان دهد آماده عقب‌نشینی از دست کم یکی از مناطق اشغال کرده در لبنان است. بدون این امر، ادامه مذاکرات ممکن نیست؛ یا گفت‌وگو می‌کنیم، یا اصلاً مذاکره‌ای در کار نخواهد بود.»

به نقل از النشره، وی افزود که در روند مذاکرات لبنان اقدام‌های لازم را طبق مفاد توافق آتش‌بس انجام داده است؛ ارتش لبنان مستقر شده، مأموریت خود را به‌طور کامل انجام می‌دهد و تمام مناطق جنوب رودخانه لیتانی پاکسازی شده‌اند. در مقابل، اسرائیل هیچ‌کدام از تعهدات خود را اجرا نکرده و همچنان به تجاوزات روزانه علیه جنوب لبنان ادامه می‌دهد.

نبیه بری همچنین اظهار داشت: «ما بر نیروی نظامی اسرائیل حساب باز نمی‌کنیم، چرا که هیچ‌کس بر رفتار این ماشین جنگی تسلط ندارد. آنچه دنبال می‌کنیم مواضع سیاسی است؛ از جمله اظهارات اخیر رئیس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ که از اسرائیل خواست به راه‌حل‌های دیپلماتیک متوسل شود. باید دید این فشارها نهایتاً به کجا خواهد انجامید.»

وی در پاسخ به این سؤال که آیا معتقد است رژیم صهیونیستی آماده امتیازدهی است، گفت: «این دقیقاً محور تلاش ماست و بر همین موضوع تمرکز داریم.»

رئیس پارلمان لبنان تأکید کرد: «من کاملاً آماده‌ام که فوراً به توافق آتش‌بس بازگردیم. من و همچنین ولید جنبلاط، رئیس پیشین حزب سوسیالیست ترقی‌خواه و بسیاری دیگر از شخصیت‌ها با بازگشت به توافق آتش‌بس موافقیم. دست‌کم باید از همین نقطه دوباره آغاز کنیم.»

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه