سرخط خبرها
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز

موج آنفلوآنزا، بیمارستان‌های بریتانیا را به لبه فروپاشی رساند

تعداد بستری‌های ناشی از آنفلوآنزا در بریتانیا طی یک هفته بیش از ۵۰ درصد افزایش یافته و خدمات سلامت ملی انگلیس (NHS) را در شرایطی قرار داده که مقامات، آن را بدترین وضعیت برای ماه دسامبر (ماه جاری میلادی) توصیف می‌کنند.

آنفولانزا در انگلیس
به گزارش خبرگزاری موج

​، داده‌های جدید NHS که روز پنجشنبه منتشر شد، نشان می‌دهد در هفته گذشته به‌طور متوسط روزانه ۲۶۶۰ بیمار به‌ خاطر آنفلوآنزا در بیمارستان‌ها تحت درمان قرار گرفتند و این تعداد، بالاترین رقم ثبت‌شده در این بازه زمانی از زمستان است و افزایشی ۵۵ درصدی نسبت به هفته قبل دارد. این آمار به اندازه پر کردن بیش از سه بیمارستان متوسط در هر روز است.

مقامات بهداشتی در NHS اعلام کردند وضعیت از زمان پایان دوره گزارش‌دهی بدتر شده و در حال حاضر هیچ نشانه‌ای از رسیدن نمودار موارد ابتلا به نقطه اوج نیز مشاهده نمی‌شود.

موارد ابتلا به نوروویروس هم به‌ طور چشمگیری افزایش یافته و هفته گذشته به‌ طور متوسط روزانه ۳۵۴ بیمار در بیمارستان‌ها بستری بوده‌اند که افزایشی ۳۵ درصدی را نشان می‌دهد.

به گزارش آناتولی، انتظار می‌رود این فشارها با آماده شدن پزشکان رزیدنت برای اعتصاب پنج روزه از ۱۷ دسامبر سال جاری (پنج روز آینده) تشدید شود و نگرانی‌هایی را در مورد اختلال در کار خدمات رسانی پیش از کریسمس ایجاد کند.

وزیر بهداشت این کشور نیز نسبت به موج شدید آنفلوآنزا که در شرایط کنونی، بیمارستان‌ها را در بر می‌گیرد هشدار داد و از پزشکان مقیم خواست تا آخرین پیشنهاد حقوق از سوی دولت را بپذیرند تا از اختلال بیشتر جلوگیری شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه