سرخط خبرها
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز

اردوغان و مادورو درباره تنش‌های آمریکا و ونزوئلا گفت‌وگو کردند

منابع ریاست‌جمهوری ترکیه اعلام کردند رجب طیب اردوغان و نیکولاس مادورو در تماسی تلفنی درباره روابط دوجانبه، مسائل منطقه‌ای و همچنین وضعیت پرتنش میان ایالات متحده و ونزوئلا گفت‌وگو کرده‌اند.

مادورو
به گزارش خبرگزاری موج

، منابع ریاست‌جمهوری ترکیه اعلام کردند رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه روز شنبه در تماس تلفنی با نیکولاس مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا درباره وضعیت رو به تشدید روابط میان واشنگتن و کاراکاس گفت‌وگو کرده و با تأکید بر اهمیت حفظ کانال‌های گفت‌وگوی آزاد میان ایالات متحده و ونزوئلا ابراز امیدواری کرد سطح تنش‌ها کاهش یابد و مسیر تعامل دیپلماتیک همچنان باز بماند و همچنین روابط دوجانبه و مسائل منطقه‌ای نیز در دستور کار مکالمه قرار داشت.

این تماس در بحبوحه افزایش تنش‌ها میان آمریکا و کاراکاس انجام شده و رسانه‌های ترکیه از جمله ترکیه‌تودی گزارش دادند دو کشور ترکیه و ونزوئلا که پس از دهه‌ها روابط حداقلی از سال ۲۰۱۶ همکاری‌های نزدیک‌تری آغاز کرده‌اند اکنون در بحبوحه عملیات نظامی و امنیتی آمریکا در مناطق کارائیب و اطراف ونزوئلا بار دیگر گفت‌وگوهای مستقیم در سطح رؤسای جمهور را دنبال می‌کنند و این موضوع نشان‌دهنده حساسیت موقعیت کنونی است.

رسانه‌های غربی پیشتر با استناد به منابع مطلع از مذاکرات دولت دونالد ترامپ گزارش داده بودند که اهداف اولیه یک حمله احتمالی علیه ونزوئلا می‌تواند تاسیسات مرتبط با مواد مخدر از جمله مراکز تولید یا ذخیره‌سازی مورد استفاده کارتل‌های کلمبیایی باشد که کوکائین را از طریق ونزوئلا منتقل می‌کنند و مادورو نیز بارها تأکید کرده افزایش حضور نظامی آمریکا در منطقه با هدف سرنگونی او انجام می‌گیرد و این تحرکات امنیتی را تهدید مستقیم علیه حاکمیت ونزوئلا توصیف کرده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه