سرخط خبرها
  • بانوی ایرانی داور ۳ فینال سپک تاکرا بازی‌های آسیایی
  • تولید ۳۹۰ میلیون مترمکعب آب بازیافتی
  • ضرب‌الاجل مرکز اطلاعات مالی برای صندوق‌های قرض‌الحسنه غیرمجاز
  • پلیس راهور علت تأخیر در پلاک‌گذاری برخی خودرو‌های نوشماره را اعلام کرد
  • فروش ارز در شعب منتخب بانک‌ها آغاز شد
  • علون پزشکی تهران: والدین، دانش آموز سرما خورده را به مدرسه نفرستند
  • جمشیدی و شاهی در پدل برنز گرفتند
  • اختلاف یک میلیارد تومانی قیمت مسکن بین مناطق تهران
  • سیاوش جمشیدی، از اراذل و اوباش مسلح سطح یک شهرکرد اعدام شد
  • آغاز ثبت‌نام دومین آزمون اختصاصی استخدامی افراد دارای معلولیت
  • سلطه آرین سلیمی بر آسیا؛ شانزدهمین طلای کاروان «شجره طیبه» به ثبت رسید
  • اعلام نفرات برتر کنکور ۱۴۰۵/ نتایج اولیه آزمون سراسری فردا اعلام می‌شود
  • پرواز‌های ایران و عراق به زودی از سر گرفته می‌شود
  • وقوع ۶ حادثه منجر به فوت در معابر پایتخت طی هفته نخست مهر
  • الگوی زراعت چوب تا اواسط پاییز اعلام می‌شود
  • قیمت هر شانه تخم مرغ برای مصرف کننده ۵۰۰ هزار تومان
  • کمبود معلم در متوسطه اول نداریم
  • تداوم ترافیک هوایی با ۱۲ کشور همسایه
  • درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک
  • آغاز اجرای آزمایشی طرح «اعتبار ایرانیان» در دو بانک‌

سازمان ملل از اعمال محدودیت‌های رژیم صهیونیستی برای کارکنان این سازمان شکایت کرد

نماینده صندوق جمعیت سازمان ملل در فلسطین از اعمال محدودیت‌های شدید ویزا و مجوزهای تردد از سوی رژیم صهیونیستی خبر داد.

پلیس غزه
به گزارش خبرگزاری موج

​، «نیستور اوموهانجی» نماینده صندوق جمعیت سازمان ملل متحد در فلسطین در سخنانی اعلام کرد که رژیم صهیونیستی سیستمی «بسیار سخت‌گیرانه» برای صدور ویزا و مجوز فعالیت کارکنان بین‌المللی این نهاد اعمال می‌کند و این اقدام ظرفیت سازمان ملل برای ارائه خدمات انسانی در غزه را به‌شدت محدود کرده است.

طبق گزارش روزنامه «العربی الجدید»، اوموهانجی در یک نشست خبری که از غزه و از طریق ارتباط ویدئویی با خبرنگاران سازمان ملل در نیویورک برگزار شد، توضیح داد: کارکنان ما برای حضور در قدس و هماهنگی عملیات، نیازمند ویزا هستند و دریافت آن بسیار دشوار است. حتی پس از دریافت ویزا نیز همه افراد مجوز ورود به غزه را نمی‌گیرند و برخی هم امکان بازگشت ندارند. این نظام پیچیده و سخت‌گیرانه قطعاً توان ما را برای ارائه خدمات کاهش داده است.

او با اشاره به وضعیت بحرانی روانی ساکنان غزه، گفت: موجی از آسیب‌های روحی، فشارهای شدید و افزایش خشونت مبتنی بر جنسیت در جامعه مشاهده می‌شود. تقریباً ۱۰۰ مورد اقدام به خودکشی از سوی زنان آسیب‌دیده از خشونت ثبت شده است و این تنها بخشی از واقعیت است. بحران سلامت روان، نه فقط میان زنان، بلکه میان جوانان نیز فراگیر و رو به گسترش است.

نماینده صندوق جمعیت سازمان ملل همچنین از ممانعت رژیم صهیونیستی برای ورود اقلام حیاتی پزشکی خبر داد و گفت تجهیزات ضروری برای ارائه خدمات سلامت باروری و زایمان، دستگاه‌های سونوگرافی و حتی ابزارهایی مانند قیچی به دلیل ادعای «کاربرد دوگانه» اجازه ورود پیدا نمی‌کنند. بدون مجموعه کامل تجهیزات، نمی‌توان خدمات ایمن و استاندارد ارائه داد.

اوموهانجی در تشریح مشاهدات خود از غزه نیز گفت: مردم اینجا چیزی را تحمل می‌کنند که تصور آن دشوار است. زنی در دیرالبلح به من گفت: «آتش‌بس نفَس است، اما با یک نفَس نمی‌توان زندگی کرد». این جمله واقعیت امروز غزه است؛ جایی که مردم میان بقا و مرگ معلق‌ هستند.

به گفته او، تنها یک‌سوم مراکز بهداشت در غزه به‌طور محدود فعال‌ هستند و همگی با کمبود شدید نیروی انسانی و اقلام درمانی روبه‌رو هستند.

او به نقل از پزشکی در بخش زایمان در نوار غزه، افزود: وقتی قطع برق رخ دهد، نمی‌دانیم چه بر سر نوزادان خواهد آمد.

این مقام سازمان ملل هشدار داد که ورود به غزه همچنان با محدودیت‌های شدید مواجه است و باز بودن گذرگاه‌ها نامنظم و بسیار محدود است؛ شرایطی که رساندن کمک‌های نجات‌بخش را با تأخیرهای طولانی روبه‌رو کرده است.

او سخنانش را با نقل قولی از یکی از مادران در غزه پایان داد و به نقل از او گفت: «نگذارید نجات ما آغاز رنجی تازه باشد. کاری کنید این آتش‌بس معنایی داشته باشد.»

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه