سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود
  • مخالفت آمریکایی‌ها با سفر ایران به آمریکا ۲ روز قبل از بازی با بلژیک
  • بن‌گویر خطاب به معاون ترامپ: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید
  • مجری آرژانتینی با انتشار خبر فوت پدر مسی اخراج شد
  • اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه
  • همراهی متا با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران

لیبی کشته و زخمی شدن پنج نفر در غرب طرابلس را تأیید کرد

منابع لیبیایی اعلام کردند: در درگیری‌های مسلحانه شهر الزاویه در غرب طرابلس پنج نفر کشته و زخمی شده‌اند و وضعیت امنیتی این منطقه بار دیگر رو به وخامت گذاشته است.

لیبی
به گزارش خبرگزاری موج

، منابع لیبیایی روز جمعه گزارش دادند در نتیجه درگیری‌های مسلحانه در شهر الزاویه واقع در غرب طرابلس پنج نفر کشته و زخمی شده‌اند. این منابع تأکید کردند تبادل آتش میان گروه‌های مسلح در خیابان‌های این شهر باعث تشدید ناامنی و انتقال فوری مجروحان به مراکز درمانی شده است.

به گفته این منابع، در این درگیری‌ها دو نفر جان خود را از دست داده و سه نفر دیگر زخمی شده‌اند. شبکه لیبیا الحدث نیز با استناد به گزارش‌های بیمارستانی اعلام کرد تعدادی از مجروحان در شرایط نامساعد به مراکز درمانی منتقل شده‌اند و احتمال افزایش آمار تلفات وجود دارد.

همزمان مرکز اورژانس و فوریت‌های پزشکی لیبی نیز از زخمی شدن یک نفر دیگر در ادامه خشونت‌ها در الزاویه خبر داد و اعلام کرد تیم‌های امدادی همچنان در حالت آماده‌باش قرار دارند. این مرکز تأکید کرد ناامنی در غرب طرابلس مانع رسیدگی سریع به وضعیت مجروحان و انتقال آنان به بیمارستان‌ها شده است.

در بخش تحلیلی خبر، منابع منطقه‌ای یادآور شدند که سال‌ها درگیری داخلی، ساختار اداری و امنیتی لیبی را از هم پاشیده و اقتصاد کشور را به شدت تحت تأثیر قرار داده است. به‌دلیل همین وضعیت، بسیاری از شهرهای لیبی به پایگاه گروه‌های مسلح و محل درگیری‌های پراکنده تبدیل شده‌اند.

لیبی پس از تونس و مصر، سومین کشور شمال آفریقا بود که در سال ۲۰۱۱ اعتراض‌های ضدحکومتی را با هدف تغییر ساختار سیاسی تجربه کرد و با گذشت ۱۴ سال از مرگ معمر قذافی همچنان با بحران‌های امنیتی، ضعف حکمرانی و تداوم درگیری‌ها مواجه است؛ وضعیتی که به گفته تحلیلگران منطقه‌ای به تجربه و عبرتی برای دیگر کشورها تبدیل شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه