سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

حماس شهادت ۳ اسیر در زندان‌های اسراییل را جنایتی سازمان‌یافته توصیف کرد

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) با صدور بیانیه‌ای مطبوعاتی، شهادت سه اسیر فلسطینی در زندان‌های رژیم اشغالگر را محکوم کرد و آن را «دلیل جدیدی بر گستردگی جنایات سازمان‌یافته‌ای دانست که اشغالگران علیه اسرای قهرمان فلسطینی مرتکب می‌شوند.»

حماس
به گزارش خبرگزاری موج

، در بیانیه جنبش حماس آمده است: این حادثه، وحشیگری اقدامات اداره زندان‌ها از جمله شکنجه، بی‌توجهی پزشکی و سیاست‌های آزار و اذیت را تأیید می‌کند که در چارچوب یک سیاست رسمی و عمدی برای کشتار صورت می‌گیرد، سیاستی که به دور از هرگونه نظارت یا پاسخگویی بین‌المللی است.

حماس ضمن ابراز همدردی با خانواده‌های این شهدا، اسامی اسرای شهید شده از نوار غزه را که در زندان‌های اشغالگر به شهادت رسیده‌اند، چنین اعلام کرد: شهید «تیسیر سعید العبد صبابه» (۶۰ ساله) شهید خمیس شکری مرعی عاشور (۴۴ ساله) شهید «خلیل احمد خلیل هنیه» (۳۵ ساله) این جنبش بر ضرورت اقدام فوری برای وادار کردن اشغالگران به افشای فوری سرنوشت اسرای ناپدیدشده قهری، تحویل پیکرهای شهدای توقیف شده و تضمین پاسخگویی عاملان این جنایات وحشیانه تاکید کرد.

حماس نیز درباره جنایت شکنجه سازمان‌یافته، گرسنگی عمدی، بی‌توجهی پزشکی کشنده، و حملات فیزیکی و جنسی که اسرا با آن مواجه هستند، هشدار داد.

در پایان بیانیه، حماس از سازمان ملل متحد و سازمان‌های حقوق بشری و بشردوستانه خواست تا به مسئولیت‌های خود عمل کرده و تحقیقات بین‌المللی در مورد جنایات اشغالگران علیه اسرا، از جمله موارد اعدام میدانی و شکنجه که جان ده‌ها نفر را در مراکز بازجویی و زندان‌ها گرفته است، را آغاز کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه