سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد
  • تمهیدات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیرها و میعادگاه‌های وداع با قائد شهید امت
  • موی‌تای قهرمانی جهان؛ دو فینالیست و ۶ برنز سهم ایران
  • تا رفع اختلالات بانکی با پول نقد به پمپ بنزین مراجعه کنید
  • نصب یکی از بزرگ‌ترین سکوهای نفتی در خلیج فارس

رئیس جمهور فرانسه:

هیچ توافق صلحی بدون مشارکت اروپایی‌ها پیش نخواهد رفت

مکرون رئیس جمهور فرانسه با بیان اینکه هنوز تصمیمی درباره طرح پیشنهادی آمریکا برای برقراری صلح در اوکراین نهایی نشده است، تاکید کرد: هیچ توافقی برای برقراری صلح در اوکراین بدون مشارکت اروپایی‌ها پیش نخواهد رفت.

 امانوئل مکرون و ولادیمیر زلنسکی
به گزارش خبرگزاری موج

​ به نقل از خبرگزاری فرانسه، امانوئل مکرون در جریان کنفرانس مطبوعاتی مشترک خود با ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین گفت: ایالات متحده نخستین‌بار در ماه مارس سال جاری خواستار برقراری آتش‌بس میان مسکو و کی‌یف شد و در حالی که اوکراین موافقت خود را برقراری آتش‌بس اعلام کرده بود، روسیه آن را نپذیرفت.

رئیس جمهور فرانسه همچنین با اشاره به پیشنهادهای مطرح شده بعدی برای برقراری صلح در اوکراین از جمله پیشنهاد مطرح شده از سوی دونالد ترامپ در دیدار با ولادیمیر پوتین در آلاسکا، افزود: اکنون آمریکا با یک پیشنهاد تازه برای میانجی‌گری وارد شده است و حالا باید منتظر پاسخ روسیه بمانیم؛ آیا آنها می‌خواهند به جنگ پایان بدهند یا نه؟

مکرون با بیان اینکه اتحادیه اروپا نوزدهمین بسته تحریمی خود علیه روسیه را تصویب کرده است، افزود: فشار بر مسکو در حال افزایش است و ما در اتحادیه اروپا در حال آماده‌سازی بیستمین بسته تحریمی علیه مسکو هستیم که اکنون ایالات متحده هم در هدف قرار دادن شرکت‌های نفتی روسیه به آن پیوسته است.

رئیس جمهور فرانسه در ادامه در پاسخ به پرسشی درباره پرونده فساد مربوط به مقام‌های اوکراینی نزدیک به رئیس جمهور این کشور گفت: اوکراین به‌طور موثر در حال مبارزه با فساد است.

رئیس جمهور اوکراین نیز در جریان این کنفرانس مطبوعاتی گفت: مسئله قلمرو احتمالا دشوارترین بخش در مذاکرات صلح خواهد بود.

زلنسکی افزود: روسیه ادعا می‌کند که ارتش این کشور وارد شهرهایی شده است که همچنان تحت کنترل ما قرار دارند.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه شهر کوپیانسک همچنان در اختیار نیروهای اوکراین است، خاطرنشان کرد: در برخی مناطق نبردهای بسیار خطرناک و شدید رخ داده اما هیچ یک از عملیات‌های نظامی روسیه واقعاً موفق نبوده است.

 روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی عنوان کرد: «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین، (دوشنبه دهم آذر) در پاریس با «امانوئل مکرون»، همتای فرانسوی خود دیدار می‌کند تا حمایت متحدان اروپایی را در مذاکرات صلح با روسیه جلب کند.

این رسانه آمریکایی سفر مذاکره کنندگان اوکراین به آمریکا را بی نتیجه ارزیابی کرد و نوشت: زلنسکی پس از مذاکره با آمریکا، نگاهش به سمت اروپاست.

براساس این گزارش، اختلاف ها درباره مسائلی مثل محدودیت نیروهای مسلح اوکراین، ممنوعیت استقرار نیروهای سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) و تعیین خطوط مرزی جدید بین مسکو و کی‌یف، کماکان پابرجاست.

دیدار پاریس، آغاز مذاکرات تازه‌ای با کشورهای اروپایی برای پشتیبانی از تلاش‌های اوکراین در مذاکرات صلح محسوب می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه