سرخط خبرها
  • دعوت از لژیونر دورگه جدید به اردوی تیم ملی بسکتبال
  • آتش زدن پرچم آمریکا در ایران ممنوع نیست
  • پلاک شدن اسکوترها جدی تر شد
  • دانمارک به دنبال ممنوعیت پخش اذان ازبلند گو‌های مساجد شد
  • اعتراض کمدین آمریکایی به ویزای یک روزه بازیکنان ایران
  • ادامه برخورد نادرست علیه بیماران در کمپ‌های ترک اعتیاد
  • اصناف: گرانی لحظه‌ای، صنف ها را از قیمت‌گذاری عاجز کرد
  • پیشنهاد افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی اعتبار کالابرگ برخی دهک‌ها روی میز دولت
  • مراقب کلاهبری بازار داغ شرط بندی جام‌جهانی باشید
  • مفقود شدن بیش از ۲۱ هزار نفر در زلزله‌های ونزوئلا
  • سقوط ۵ درصدی بیت‌کوین در ۳۰ دقیقه
  • ملی‌پوشان والیبال با مچ‌بند مشکی و شعار ای ایران به مصاف آمریکا رفتند
  • تبدیل سالن لیگ ملت های والیبال به سونا با ۳۰ درجه گرما
  • هلال‌احمر برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا اعلام آمادگی کرد
  • طرح ۵۶ بندی آلمان برای ممنوعیت حضور کودکان در فضای مجازی
  • اسکورت ۴ طرفه ایران در سیاتل
  • درخشش تیم ملی المپیاد جغرافیای ایران در رقابت‌های بین‌المللی
  • قوه قضائیه: خبر ممنوعیت شعار علیه آمریکا جعلی است
  • پیر ترین زن ایران در ۱۴۰ سالگی درگذشت
  • عارف: مردم اصلی‌ترین میزبانان بدرقه آقای شهید ایران هستند

فرانسه عملیات رهگیری قایق‌های مهاجران در کانال مانش را آغاز می‌کند

دولت فرانسه اعلام کرد که عملیات رهگیری قایق‌های حامل مهاجران در کانال مانش را آغاز خواهد کرد؛ اقدامی که پس از نامه نخست‌وزیر انگلیس به امانوئل مکرون اتخاذ شده است.

فرانسه عملیات رهگیری قایق‌های مهاجران در کانال مانش را آغاز می‌کند
به گزارش خبرگزاری موج

، دولت فرانسه اعلام کرده عملیات تازه‌ای را برای رهگیری قایق‌های کوچک حامل مهاجران در کانال مانش آغاز خواهد کرد؛ اقدامی که به‌دنبال نامه کی‌یر استارمر، نخست‌وزیر انگلیس، به امانوئل مکرون صورت گرفته است.

استارمر در این نامه تأکید کرده بود لندن در کانال مانش فاقد بازدارندگی مؤثر است و انتظار دارد پاریس نقش فعال‌تری در پیشگیری از عبور قایق‌ها ایفا کند.

بر اساس اعلام پلیس دریایی فرانسه، نیروهای این کشور از این پس می‌توانند قایق‌های کوچک را پیش از آنکه مهاجران سوار شوند، متوقف کنند.

این اقدام پیش‌تر صرفاً در شرایط محدود و به علت خطر بالا برای مأموران و سرنشینان انجام می‌شد.

با این حال مقامات فرانسوی تصریح کرده‌اند که استفاده از ابزارهایی مانند تور برای گیرانداختن پروانه قایق‌ها در دستور کار قرار ندارد.

این تغییر رویکرد ادامه تلاش‌های تابستان گذشته فرانسه برای تشدید اقدامات بازدارنده محسوب می‌شود؛ هرچند طی هفته‌های اخیر شدت این مداخلات کاهش یافته بود.

در سوی مقابل، مقام‌های انگلیسی نسبت به طولانی شدن فرایند بازنگری روش‌های پلیس دریایی فرانسه ابراز شگفتی کرده‌اند.

مقامات فرانسوی هدف اصلی این عملیات را حفاظت از جان انسان‌ها عنوان می‌کنند، با این توضیح که آغاز رسمی آن به‌دلیل شرایط نامساعد جوی به تعویق افتاده است.

در همین حال، بی‌بی‌سی گزارش داده است که قاچاقچیان انسان نیز معمولاً تاکتیک‌های خود را متناسب با روش‌های جدید پلیس تغییر می‌دهند و احتمالاً این بار نیز به سرعت خود را با شرایط تازه تطبیق خواهند داد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه