سرخط خبرها
  • وداعی باشکوه: بدرقه‌ای ماندگار که در حافظه تاریخ ایران جاودانه شد
  • تسلیت دبیرکل اوپک به مناسبت برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید
  • مسی، امباپه و رکورد ۶۸ ساله
  • بازتاب گسترده وداع با رهبر شهید انقلاب در رسانه‌های منطقه
  • آدرس مراکز اسکان زائران مراسم امام شهید در نقاط مختلف تهران
  • پرچم کشتن ترامپ در مراسم وداع با رهبر شهید
  • شعار یک‌ صدای مردم در مصلّی: انتقام، انتقام
  • مترو از امروز ۲۴ ساعته شد
  • معاون راهور: شهروندان از وسایل نقلیه شخصی کمتر استفاده کنند
  • پیشکسوت فوتبال: تیم ملی نیاز به یک پوست اندازی دارد
  • مستاجران همچنان در بلاتکلیفی نرخنامه اعلامی اجاره نامه و قرض الحسنه وزارت راه و شهرسازی
  • واریز جدید مطالبات گندم‌کاران تا ۲۰ خرداد ۱۴۰۵
  • سردار موسوی: سیلی سخت و غیرمنتظره که دشمن دریافت کرد، پایانی ندارد
  • نصب المان مشت گره‌ کرده در میدان انقلاب تهران
  • نقال ۷۴ ساله: تنها مُرشد پرده‌خوانِ زنده منم
  • طلا از نقطه اوج گذشت
  • انتقاد تند نماینده مجلس از سانسور قالیباف/ صداوسیما نیازمند اصلاحات است
  • مهمان آفریقایی: با شهادت آیت‌الله خامنه‌ای، نور را از دست دادیم
  • تعطیلی رسمی بغداد به مناسبت مراسم تشییع رهبر شهید امت
  • تجمع مردم صنعا در قدردانی از ایران برای شکستن محاصره یمن

گفت‌وگوی اولیانوف و گروسی در وین با محور ایران و اوکراین

در آستانه برگزاری نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، میخائیل اولیانوف نماینده روسیه در وین با رافائل گروسی مدیرکل آژانس درباره پرونده‌های ایران و اوکراین گفت‌وگو کرد.

میخائیل اولیانوف
به گزارش خبرگزاری موج

، میخائیل اولیانوف نماینده دائم روسیه نزد سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین، با رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دیدار کرد. در این گفت‌وگو مجموعه‌ای از موضوعات بین‌المللی از جمله ایران و اوکراین محور اصلی رایزنی‌ها بود.

اولیانوف در گزارشی اعلام کرد گفت‌وگو با گروسی در فضایی «حرفه‌ای، سازنده و کاری» برگزار شد و دو طرف درباره نحوه ادامه تعاملات با تهران و نظارت‌های آژانس بر فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای ایران تبادل نظر کردند.

منابع دیپلماتیک در وین هدف این نشست را بررسی وضعیت اجرای تعهدات ایران در چارچوب توافقات پادمانی و هماهنگی مواضع پیش از نشست آتی شورای حکام عنوان کردند. قرار است این نشست از ۱۹ تا ۲۱ نوامبر برگزار شود و ارزیابی تازه‌ای از همکاری‌های فنی و نظارتی آژانس با تهران ارائه دهد.

پیش از این نیز اولیانوف در نشستی مشترک با سفیران ایران و چین تأکید کرده بود که سه کشور مواضع خود را پیش از نشست نوامبر هماهنگ کرده‌اند. به گفته او، رویکرد مسکو بر حمایت از دیپلماسی، حفظ مسیر گفتگو و جلوگیری از سیاسی شدن فعالیت‌های نظارتی آژانس است.

دیدار جدید میان گروسی و اولیانوف نشانه‌ای از تداوم نقش فعال روسیه در مسیر حفظ چارچوب همکاری‌های ایران و آژانس پیش از تصمیم‌گیری‌های حساس شورای حکام تلقی می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه