سرخط خبرها
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت

خبرگزاری فرانسه:

پیوستن قزاقستان به پیمان ابراهیم صرفا یک حرکت نمادین است

دولت قزاقستان با صدور بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد پیوستن این کشور به «پیمان ابراهیم» بخشی طبیعی از مسیر سیاست خارجی آستانه است، اما خبرگزاری فرانسه این تصمیم را حرکتی صرفاً نمادین توصیف کرد.

پیمان ابراهیم
به گزارش خبرگزاری موج

​ به نقل از خبرگزاری فرانسه، قزاقستان پنجشنبه شب در بیانیه‌ای اعلام کرد: پیوستن ما به پیمان ابراهیم که از قبل پیش‌بینی می‌شد بیانگر تداوم طبیعی و منطقی مسیر سیاست خارجی قزاقستان است که ریشه در گفت‌وگو، احترام متقابل و ثبات منطقه‌ای دارد.

خبرگزاری فرانسه نوشت که این تصمیم قزاقستان اقدامی عمدتا نمادین است زیرا این کشور آسیای مرکزی پیشتر با اسرائیل روابط دیپلماتیک برقرار کرده بود.

استیو ویتکاف فرستاده ویژه رئیس جمهوری آمریکا در امور خاورمیانه پنجشنبه شب مدعی شد کشور دیگری نیز به توافق سازش با اسرائیل امشب خواهد پیوست.

خبرگزاری‌های فرانسه و رویترز به نقل از یک مقام ارشد آمریکایی که نامش را فاش نکردند، گزارش دادند که کشور مذبور قزاقستان است.

پیمان موسوم به ابراهیم که در دوره اول ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا امضا شد، به عادی‌سازی روابط اسرائیل با کشورهایی از جمله امارات، بحرین و مغرب منجر شد.

براساس این گزارش، اکنون دولت آمریکا تلاش دارد که عربستان سعودی را نیز به این روند بکشاند، اما ریاض تاکید کرده است که بدون پیشرفت واقعی در مسیر تشکیل کشور مستقل فلسطینی، چنین توافقی ممکن نیست و این موضع با مخالفت آشکار جناح راست رژیم صهیونیستی مواجه شده است.

بزالل اسموتریچ وزیر دارایی رژیم صهیونیستی اخیرا در یک نشست داخلی گفته بود: اگر عربستان به ما بگوید؛ عادی‌سازی در برابر کشور فلسطینی، پاسخ ما این است که نه، متشکریم. به شترسواری در صحرا ادامه دهید، ما هم به ساخت یک قدرت فناوری عظیم ادامه می‌دهیم.

وی ساعاتی پس از این اظهارات، با انتشار ویدیویی در شبکه اجتماعی ایکس عذرخواهی کرد و گفت: اظهاراتم درباره عربستان کاملا نامناسب بود و بابت توهینی که ایجاد شد، پوزش می‌طلبم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه