سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

نخست‌وزیر آلبانی:

حمله به اعضای ناتو «کاملا احمقانه» است

نخست‌وزیر آلبانی در گفت‌وگو با شبکه الجزیره، نگرانی کشورهای غربی درباره احتمال درگیری تازه روسیه در اروپا را کم‌اهمیت دانست و تأکید کرد که حمله به هر کشور عضو ناتو یا اتحادیه اروپا «کاملا احمقانه» خواهد بود.

نخست وزیر آلبانی
به گزارش خبرگزاری موج

، در جریان کنفرانس «گفت‌وگوی جهانی برلین»، ادی راما نخست‌وزیر آلبانی در گفت‌وگو با الجزیره، مواضع خود را درباره تنش‌های نظامی روسیه و اروپا تشریح کرد. او ضمن کوچک شمردن نگرانی‌های ناتو نسبت به احتمال درگیری تازه در خاک اروپا گفت: حمله به اعضای ناتو یا اتحادیه اروپا اقدامی «کاملا احمقانه» خواهد بود، زیرا این بلوک دفاعی در موقعیت برتر نظامی قرار دارد و هیچ تهدید بالفعل نمی‌تواند امنیت اروپا را تضعیف کند.

راما توضیح داد: ناتو نه از کسی هراس دارد و نه از هیچ چیز؛ آمادگی کامل برای هر نوع تجاوز وجود دارد و در عین حال باید از ظرفیت دیپلماسی برای برقراری صلح بهره گرفت. او افزود که اتحادیه اروپا به طور روزمره با تحریک‌های روسی روبه‌رو است و در حوزه‌های مرزی شدت آن بیشتر دیده می‌شود، اما سیاست صحیح این است که از تنش فراتر رفته و به راه‌حل دیپلماتیک اندیشید.

در بخش دیگری از گفت‌وگو، نخست‌وزیر آلبانی با انتقاد صریح از ضعف راهبرد اروپایی در بحران اوکراین گفت: این واقعیت که اتحادیه اروپا هیچ طرح صلح مشخصی ندارد، برایم عجیب است. وی تأکید کرد که اروپا باید مانند آمریکا در مسیر توافق آتش‌بس فعال شود و دیدگاه خود را نسبت به صلح با روسیه مطرح کند.

در ماه‌های اخیر، شماری از کشورهای اروپای شرقی از جمله لهستان، فنلاند، لتونی، لیتوانی و رومانی روسیه را به تجاوزهای پهپادی متهم کرده‌اند، اتهامی که مسکو آن را رد کرده و کشورهای ناتو را عامل تشدید فضا دانسته است. راما گفت آلبانی هیچ گزارشی از این نوع تجاوزها دریافت نکرده و افزود: «ما هیچ ترسی نداریم؛ در آلبانی جایی برای خصومت‌های روسی نیست.»

با وجود آن که تیرانا یکی از حامیان جدی تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه مسکو است، مواضع اخیر راما نشان می‌دهد دولت آلبانی خواستار توازن میان قدرت دفاعی ناتو و ضرورت دیپلماسی فعال اروپا در برابر روسیه است؛ رویکردی که می‌تواند به شکل‌گیری الگوی تازه‌ای از سیاست خارجی مستقل اروپایی در برابر مداخلات قدرت‌های بزرگ منجر شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه