سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت

الجزایر:

آمریکا باید میانجی واقعی در بحران صحرای غربی باشد

وزیر خارجه الجزایر از ایالات متحده خواست در قبال پرونده صحرای غربی نقش میانجی واقعی، بی‌طرف و متعهد به چارچوب سازمان ملل را ایفا کند.

وزیر امور خارجه الجزایر
به گزارش خبرگزاری موج

، احمد عطاف وزیر امور خارجه الجزایر در سخنانی درباره پرونده صحرای غربی بار دیگر بر پایبندی کشورش به راه‌حل سیاسی مبتنی بر مراجع سازمان ملل تأکید کرد و از ایالات متحده خواست نقش میانجی واقعی و بی‌طرف را در قبال این بحران برعهده گیرد. او گفت: مراکش در نشست اخیر شورای امنیت تلاش کرد از فضای سیاسی شورا برای تصویب قطعنامه‌ای استفاده کند که منافع تاریخی و سیاسی خود را بر منافع مردم صحرا ترجیح می‌دهد.

طبق روایت روزنامه القدس العربی، عطاف افزود: هشت کشور عضو شورای امنیت اصلاحاتی را به پیش‌نویس مراکش وارد کردند پس از آنکه متوجه شدند سند پیشنهادی جانبدارانه و مغایر با عدالت بود. نتیجه نهایی، حفظ مأموریت هیئت همه‌پرسی سازمان ملل و عدم پذیرش خودمختاری به عنوان راه‌حل انحصاری شد.

وی بیان کرد: هدف مراکش نابودی کامل طرح سازمان ملل از طریق انحلال هیئت یا تغییر اساسی مأموریت آن و سپس تحمیل طرح خودمختاری بود، اما نه تنها این اهداف تحقق نیافت بلکه جبهه پولیساریو و مردم صحرا رسماً در اسناد شورای امنیت به عنوان طرف‌های ذی‌نفع شناخته شدند. تلاش رباط برای معرفی بحران به عنوان نزاع دوجانبه میان الجزایر و مراکش نیز ناکام ماند.

عطاف تأکید کرد الجزایر سه مطالبه اصلی دارد: حفظ چارچوب سازمان ملل در حل بحران، احترام به حق تعیین سرنوشت مردم صحرای غربی، و آغاز مذاکرات مستقیم میان مراکش و جبهه پولیساریو. وی همچنین گفت که اظهارات اخیر بولس، مشاور پیشین رئیس‌جمهور ترامپ، امید تازه‌ای برای بازگشت به گفت‌وگوهای واقعی ایجاد کرده زیرا او اذعان داشته خودمختاری، دیگر تنها گزینه نیست و راه‌حل‌های جایگزین نیز باید بررسی شود.

وزیر خارجه الجزایر تصریح کرد: آمریکا اگر قصد دارد میانجیگری کند باید از موضع ملی خود فراتر رود و تحت نظارت سازمان ملل عمل نماید تا اطمینان حاصل شود حقوق ملت‌ها برای تعیین سرنوشت طبق قوانین بین‌المللی رعایت می‌شود. او ابراز امیدواری کرد در آینده نزدیک بازگشت به اصول منشور ملل متحد و قطعنامه‌هایی که بر آزادی و حق رأی مردم صحرای غربی تأکید دارند، به‌طور عملی تحقق یابد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه