سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

قطر درباره نقض مستمر آتش‌بس در غزه هشدار داد

وزیر خارجه قطر محمد بن عبدالرحمن آل ثانی در گفت‌وگو با شبکه سی‌ان‌ان با اشاره به ادامه نقض آتش‌بس در غزه، اعلام کرد که کشورش در همکاری با آمریکا، در حال تشکیل «اتاق عملیات جلوگیری از تنش‌زایی» برای مدیریت بحران و حضور بین‌المللی در غزه است.

وزیر امور خارجه قطر
به گزارش خبرگزاری موج

،  «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی»، وزیر خارجه قطر، در گفت‌وگویی اختصاصی با شبکه خبری آمریکایی سی‌ان‌ان از استمرار نقض آتش‌بس در نوار غزه خبر داد و تأکید کرد: این وضعیت با تلاش‌های بین‌المللی برای کاهش تنش در تضاد است.

وی گفت: «هر روز مشاهده می‌کنیم که آتش‌بس نقض می‌شود؛ در حالی‌که ما اتاق عملیاتی با هدف جلوگیری از تنش‌زایی و تشدید درگیری‌ها تشکیل داده‌ایم.» وزیر خارجه افزود قطر در حال همکاری نزدیک با ایالات متحده برای تدوین دستور کار مشخصی در خصوص حضور و نظارت بین‌المللی بر وضعیت غزه است تا از تبعیض و بی‌ثباتی‌های بیشتر جلوگیری شود.

آل ثانی بخش دیگر سخنان خود را به مذاکرات میان تمام گروه‌های فلسطینی اختصاص داد و توضیح داد که این گفت‌وگوها با هدف تشکیل «کمیته اداره امور غزه در دوره انتقالی» در جریان است؛ اقدامی که به گفته وی، می‌تواند زمینه‌ساز بازسازی و ثبات سیاسی در غزه شود.

وی با تأکید بر یکپارچگی جغرافیایی و ملی فلسطین تصریح کرد: «نمی‌توان میان غزه و کرانه باختری تفاوت قائل شد، زیرا هر دو منطقه بخشی از کشور فلسطین هستند.» آل ثانی خاطرنشان کرد راهکار تشکیل دو دولت مستقل فلسطین و اسرائیل تنها گزینه برای پایان منازعه تاریخی است، حتی اگر رهبران سیاسی اسرائیلی از آن حمایت نکنند.

به گفته تحلیلگران، قطر با این موضع بار دیگر بر تعهد خود به راه‌حل سیاسی جامع و حمایت از وحدت ملی فلسطین تأکید کرده و در تلاش است با هماهنگی واشنگتن، نقشی فعال در دوره پساجنگ غزه ایفا کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه