سرخط خبرها
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز

ادبیات می‌تواند صدای واقعی کودکان باشد

صندوق کودکان سازمان ملل (یونیسف) با مشارکت مؤسسه فرهنگی‌ـ‌هنری آی‌قصه و نشر گاندو در جایزه بین‌المللی «دایناماینا»، بخش ویژه‌ای برای حقوق کودک طراحی کرده است تا نگاه جهانی به خلاقیت در حوزه کودکان تقویت شود.

یونیسف
به گزارش خبرگزاری موج

، صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) اعلام کرد: در نخستین دوره جایزه بین‌المللی «دایناماینا»، جایزه‌ای ویژه برای آثار مرتبط با حقوق کودک اهدا خواهد شد. این همکاری با هدف ارتقای فرهنگ حمایت از کودکان از طریق ادبیات و هنر انجام می‌شود و بر مفاهیمی چون عدالت، سلامت، آموزش و مشارکت اجتماعی تمرکز دارد.

لیلا پترسون نیسلن، نماینده یونیسف در ایران گفت: ادبیات و هنر می‌توانند نقشی اساسی در ترویج و حفاظت از حقوق کودکان ایفا کنند. وی افزود: همکاری یونیسف با این جایزه فرصتی است برای تشویق هنرمندان و نویسندگان تا روایت‌هایی خلق کنند که صدای کودکان باشند و از دید آنان شکل گرفته باشند.

برگزارکنندگان دایناماینا توضیح دادند: مؤسسه فرهنگی‌ـ‌هنری آی‌قصه با همکاری نشر گاندو این جایزه را با هدف کشف صداهای تازه و نگاه‌های انسانی در حوزه ادبیات و سرگرمی کودک و نوجوان برگزار می‌کند. آنان خاطرنشان ساختند دایناماینا تلاش دارد پیوند میان تخیل کودکانه و دغدغه‌های اجتماعی را تقویت کرده و محتوایی معنا‌محور برای نسل آینده بسازد.

پوریا عالمی، مدیر مؤسسه آی‌قصه و دبیر جایزه دایناماینا گفت: این رویداد دروازه‌ای برای ورود ایده‌های نو است؛ از قصه و تصویر گرفته تا صدا، بازی و سرگرمی دیجیتال. وی افزود: باور داریم خلاقیت زبان مشترک همه کودکان جهان است و می‌تواند پایه شکل‌گیری دنیایی صلح‌آمیز و آگاه‌تر باشد.

دایناماینا در هشت بخش از جمله کتاب کودک، تصویرسازی، پادکست و محتوای صوتی، انیمیشن، بازی و سرگرمی دیجیتال و روایت‌های تعاملی برگزار می‌شود و پیوند میان خالقان محتوا در ایران و کشورهای متعدد را گسترش خواهد داد.

دبیرخانه این جایزه اعلام کرد: ارسال آثار تا تاریخ ۳۰ آذر ۱۴۰۴ ادامه دارد و علاقه‌مندان می‌توانند برای مشاهده شرایط شرکت و جزئیات داوری به وب‌سایت رسمی این رویداد مراجعه کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه