English

خبرگزاری موج گزارش می دهد؛

پشت پرده جنایات هولناک در سودان چیست؟/واکاوی ماجراجویی خونین امارات در آفریقا

«هم امارات و هم رژیم اشغالگر قدس بر آن هستند تا با خشونت در سودان و کسب نفوذ در این کشور، نقش سودان در تقویت جبهه مقاومت به ویژه در نوار غزه را تا جای ممکن تضعیف کنند. سودان سال هاست که پلی برای حمایت مالی و تسلیحاتی از مقاومت اسلامی فلسطین در نوار غزه است.»

جنگ در سودان
به گزارش خبرنگار بین الملل خبرگزاری موج

، کشور سودان به تازگی شاهد اوج گیری مجدد جنگ و خونریزی بوده است. در این چهارچوب، گزارش های مختلف از حضور شبه نظامیان تروریست موسوم به نیروهای واکنش سریع سودان در برخی مناطق سودان نظیر شهر الفاشر این کشور و ارتکاب به جنایت علیه بشریت و کشتار گسترده مردم بیگناه هستند. سودان پس از سقوط نظام سیاسی این کشور در سال ۲۰۱۹، سال هاست که دستخوش تنش و ناآرامی است.

با این حال، نیروهای واکنش سریع سودان به فرماندهی ژنرال حمیدتی که زمانی بخشی از نیروهای نظامی رسمی سودان بودند، اکنون به آلت دست بازیگران خارجی تبدیل شده اند و برای کسب قدرت در سودان دست به خشونت و کشتار می زنند. به طور خاص، جدیدا شهر الفاشر سودان صحنه قتل و عام صدها سودانی بیگناه بوده که تصاویر و ویدئوهای مرگ دلخراش آن ها در شبکه های اجتماعی قابل مشاهده است. در این میان، یکی از بازیگران خارجی محوری که در پشت پرده، به اذعان بسیاری از تحلیلگران و منابع آگاه از کشتارها در سودان علیه مردم این کشور حمایت می کند، امارات است.

در واقع، ژنرال حمیدتی فرمانده نیروهای واکنش سریع سودان، پیوندهای مستحکمی با امارات دارد و دستورکارهای سیاسی و راهبردی این کشور را در سودان اجرایی می کند. البته که گزارشهای مختلف حاکی از این هستند که حمیدتی و شبه نظامیان تحت امرش، پیوندهای مستحکمی نیز با رژیم اشغالگر قدس دارند. با این حال، نکته محوری این است که دولت مرکزی سودان و چهره های اصلی آن نظیر ژنرال عبدالفتاح برهان که از حمایت گسترده مردمی در این کشور نیز برخوردار هستند، در مدت اخیر در نبرد علیه نیروهای واکنش سریع و متحدانشان توانسته اند به پیروزی های قابل توجهی دست یابند و اکنون این نیروهای شورشی با ارتکاب به جنایت و وحشی‌گری سعی دارند به زعم خود جای پایشان را در صحنه قدرت سودان مستحکم کنند.

البته که هم امارات و هم رژیم اشفغالگر قدس بر آن هستند تا با خشونت در سودان و کسب نفوذ در این کشور، نقش سودان در تقویت جبهه مقاوت به ویژه در نوار غزه را تا جای ممکن تضعیف کنند. سودان سال هاست که پلی برای حمایت مالی و تسلیحاتی از مقاومت اسلامی فلسطین در نوار غزه است و موقعیت جغرافیایی این کشور و نزدیکی آن به نوار غزه، سودان را به یکی از نقاط تمرکز اشغالگران اسرائیلی تبدل کرده است.

در عین حال، امارات نیز بر آن است تا دامنه نفوذ خود را در قاره آفریقا توسعه بخشد و در همدستی با رژیم اشغالگر قدس، زمینه را برای تسلط بر منابع طبیعی و ژئوپلیتیکِ ارزشمند سودان فراهم کند. در این میان، عده‌ای معتقدند که دولت سودان باید به صورت مستقیم اقدام به تهدید امارات کند. از یاد نبریم که با همین شیوه بود که انصارالله یمن نیز توانست امارات را در ماجراجویی هایش علیه یمن، سر جای خود بنشاند و از منافع ملی این کشور حراست کند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه