English

فرمانده ستاد فرماندهی جنوبی ارتش آمریکا استعفا داد

شبکه خبری سی‌ان‌ان گزارش داد که ژنرال آلوین هولسی، فرمانده ستاد فرماندهی جنوبی ارتش آمریکا، به‌دلیل اختلاف نظر با وزیر دفاع لوید آستین درباره عملیات نظامی در دریای کارائیب از سمت خود کناره‌گیری کرده است.

آمریکا
به گزارش خبرگزاری موج

, شبکه خبری سی‌ان‌ان اعلام کرد که ژنرال آلوین هولسی، فرمانده ستاد فرماندهی جنوبی ارتش آمریکا، از سمت خود استعفا داده است.

به گزارش سی‌ان‌ان، این تصمیم پس از اختلاف نظر با وزیر دفاع آمریکا در خصوص عملیات نظامی در دریای کارائیب گرفته شده است.

در این گزارش آمده است: «ژنرال هولسی در هفته‌های اخیر نسبت به قانونی بودن اقدامات نظامی آمریکا در کارائیب ابراز نگرانی کرده بود و همین مسئله موجب تنش میان او و وزیر دفاع شد.»

پنتاگون هنوز دلیل رسمی استعفای هولسی را اعلام نکرده اما منابع نزدیک به وزارت دفاع گفتند اختلاف نظر بر سر دامنه و مشروعیت عملیات دریایی کارائیب از عوامل کلیدی این تصمیم بوده است.

به گفته ناظران، ستاد فرماندهی جنوبی نقش محوری در نظارت بر فعالیت‌های نظامی آمریکا در آمریکای لاتین و حوزه کارائیب دارد و استعفای فرمانده آن می‌تواند تاثیر قابل توجهی بر سیاست راهبردی واشنگتن در منطقه داشته باشد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه