English

جنبش حماس شهادت رئیس ستاد نیروهای مسلح یمن را تسلیت گفت

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) با صدور بیانیه‌ای، شهادت سرلشکر «محمد عبدالکریم الغماری» رئیس ستاد کل نیروهای مسلح یمن را به ملت یمن، انصارالله و خانواده وی تسلیت گفت و وی را یکی از قهرمانان مقاومت در مسیر آزادسازی فلسطین دانست.

حماس
به گزارش خبرگزاری موج

، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین ( حماس ) در پی شهادت سرلشکر محمد عبدالکریم الغماری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح یمن بیانیه‌ای صادر کرد و این واقعه را ضایعه‌ای بزرگ برای امت عربی و اسلامی دانست.

در این بیانیه آمده است: با غم و اندوه بسیار و با قلبی مطمئن به اراده و تقدیر الهی، شهادت سرلشکر الغماری و جمعی از همراهانش در نبردی مبارک برای پشتیبانی از مقاومت و آزادسازی قدس را به امت عربی و اسلامی، ملت برادر یمن، رزمندگان انصارالله و خانواده‌های شهدا تسلیت می‌گوییم.

حماس تأکید کرد که تاریخ با افتخار از سرلشکر الغماری، شهید قهرمان و وفادار به آرمان فلسطین یاد خواهد کرد. او در کنار ملت غزه ایستاد و جان خود را در مسیر عزت و کرامت مردم مسلمان فدا نمود تا ثابت کند روح مقاومت در سراسر منطقه زنده است.

در بخش دیگری از بیانیه آمده است: برادران ما در انصارالله، نیروهای مسلح یمن و مردم عزیز این کشور، با تمام توان و اراده خود تا آخرین لحظات پیش از توقف تجاوزات دشمن صهیونیستی در کنار مقاومت ایستادند و پیام وحدت و همبستگی امت اسلامی را به جهان رساندند.

حماس افزود: خون پاک شهید الغماری با خون شهدای مقاومت در غزه، لبنان و سایر میادین پایداری درآمیخت تا بر سرنوشت مشترک و جبهه واحد در برابر اشغالگری صحه بگذارد.

این جنبش در پایان، ضمن ابراز تسلیت و همدردی صمیمانه با رهبری جمهوری یمن، برادران در انصارالله و خانواده شهید، از خداوند برای آن فقید رحمت و مغفرت و برای خانواده و یارانش صبر و شکیبایی مسئلت کرد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه