سرخط خبرها
  • هشدار سرمربی پرسپولیس به جاسوس تیم
  • شانه‌تراش؛ روستایی که آماده ثبت جهانی می‌شود
  • امروزجمعه؛ آخرین فرصت ثبت‌نام آزمون دانشنامه تخصصی پزشکی
  • نارضایتی بختیاری زاده از آمادگی کاپیتان استقلال
  • سایپا و چند شرکت دیگر هم مثل ایران‌خودرو واگذار خواهند شد
  • پزشکیان: قیمت کالابرگ افزایش پیدا خواهد کرد
  • ذخیره ۶ ماهه واکسن در کشور تامین شد
  • اعلام پایان مراسم اربعین ۱۴۰۵
  • تعیین تکلیف نیروهای شرکتی/ مطالبه‌ای با سابقه بیش از دو دهه همچنان باقی است
  • نماینده مجلس: مدیریت سهام عدالت باید به مردم واگذار شود
  • داور لندنی برای رسیدگی به پرونده بیرانوند انتخاب شده است
  • محسن رضایی: اجازه باز شدن مسیر دوم در تنگه هرمز را نخواهیم داد

مایک جانسون خواستار همراهی دموکرات‌ها برای پایان تعطیلی دولت ترامپ شد

مایک جانسون رئیس مجلس نمایندگان آمریکا با تاکید بر ضرورت همکاری دموکرات‌های سنا، از تلاش خود برای پایان تعطیلی دولت دونالد ترامپ خبر داد.

مایک جانسون
به گزارش خبرگزاری موج

، مایک جانسون ، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا، در بحبوحه تعطیلی دولت فدرال که وارد هفته دوم خود شده است، از دموکرات‌های سنا خواست برای پایان دادن به این بن‌بست سیاسی با جمهوری‌خواهان همراه شوند.

جانسون روز دوشنبه به خبرنگاران گفت: «می‌خواهم مجلس نمایندگان را دوباره فعال کنم و به کار بازگردانم، اما تا زمانی که چراغ‌ها روشن نشود، امکان این کار وجود ندارد. ما به چاک شومر نیاز داریم تا دولت را بازگشایی کند و به محض تحقق این امر، همه را به مجلس باز خواهیم گرداند.»

به گزارش سی‌ان‌ان، دفتر جانسون اعلام کرده است که اعضای مجلس در هفته جاری نیازی به حضور برای رای‌گیری ندارند و در صورت لزوم بازگشت به واشنگتن، ظرف ۴۸ ساعت اطلاع‌رسانی خواهد شد. مجلس از ۱۹ سپتامبر تاکنون جلسه‌ای نداشته است، زمانی که بودجه موقت دولت تا پایان نوامبر تصویب شد.

جانسون با رد انتقادات دموکرات‌ها درباره افزایش هزینه بیمه سلامت و تبعات سیاسی برای جمهوری‌خواهان، تاکید کرد بسته بودجه‌ای مصوب هیچ اولویت حزبی را برجسته نمی‌کند.

دولت ایالات متحده از نیمه‌شب چهارشنبه اول اکتبر ۲۰۲۵، به دلیل عدم توافق رهبران کنگره بر سر لایحه بودجه موقت، تعطیل شد. مشابه این رویداد در دوره اول ریاست‌جمهوری ترامپ، بین دسامبر ۲۰۱۸ تا ژانویه ۲۰۱۹ رخ داد که با ۳۵ روز به طولانی‌ترین تعطیلی دولت در تاریخ آمریکا تبدیل شد.

با ادامه بن‌بست مذاکرات، تحلیلگران هشدار می‌دهند تعطیلی فعلی می‌تواند اختلالات گسترده‌ای در زندگی روزمره شهروندان ایجاد کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه