English

حمله تند نایب رئیس شورای امنیت روسیه به امانوئل ماکرون

دیمیتری مدودف، رئیس‌جمهور پیشین روسیه، در پیامی تند علیه امانوئل ماکرون، او را بی‌اعتنا به منافع فرانسه دانست و گفت این کشور عملاً رئیس‌جمهور ندارد.

دیمیتری مدودف
به گزارش خبرگزاری موج

، دیمیتری مدودف، رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر پیشین روسیه و نایب رئیس شورای امنیت این کشور، با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس، به‌شدت از امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه، انتقاد کرد.

مدودف نوشت: «دولت فرانسه تنها ۱۴ ساعت دوام آورد، چون فرانسه رئیس‌جمهور ندارد.» وی افزود: «ماکرون فقط طرفدار پرشور کی‌یف، دوست آلمان و بریتانیا و داور پرحرف آفریقاست، اما هیچ اهمیتی به فرانسه نمی‌دهد.»

او حتی عملکرد ماکرون را با اسب‌های قزاق که در سال ۱۸۱۴ وارد پاریس شدند مقایسه کرد و گفت: «آن‌ها کار خود را بهتر انجام می‌دادند.»

این اظهارات مدودف در شرایطی مطرح شد که صحنه سیاسی فرانسه با بحران‌های پیاپی روبه‌رو است. در تازه‌ترین تحول، سباستین لکورنو، هفتمین نخست‌وزیر منصوب شده توسط ماکرون در طول یک سال اخیر، پس از تنها ۲۷ روز فعالیت، از سمت خود کناره‌گیری کرد تا سریال استعفاهای نخست‌وزیران فرانسه ادامه یابد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه