سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

حماس شهادت‌های فعالان ناوگان پایداری را سند جدیدی از جنایات اشغالگران دانست

جنبش مقاومت اسلامی حماس با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد شهادت‌های فعالان ناوگان جهانی پایداری درباره برخورد غیرانسانی نیروهای صهیونیستی، سند تازه‌ای از وحشیگری اشغالگران و نقض مکرر حقوق بشر و قوانین بین‌المللی است.

حماس
به گزارش خبرگزاری موج

، جنبش مقاومت اسلامی حماس با صدور بیانیه‌ای شهادت‌های فعالان ناوگان جهانی پایداری را درباره رفتار غیرانسانی رژیم صهیونیستی ، سندی روشن از جنایات تازه اشغالگران و نقض آشکار قوانین بین‌المللی توصیف کرد.

در این بیانیه آمده است: فعالان پایداری، که به منظور شکستن محاصره غزه و رساندن کمک‌های انسانی به مردم این منطقه حرکت کرده بودند، در طول ربایش در آب‌های بین‌المللی و پس از آن، با توهین، سوءاستفاده و محرومیت از اساسی‌ترین حقوق انسانی مواجه شدند. حماس از همه کشورها و سازمان‌های حقوق بشری خواست این شهادت‌ها را مستند کرده و برای پیگرد قانونی رهبران رژیم صهیونیستی در دادگاه کیفری بین‌المللی اقدام فوری کنند.

طبق گزارش خبرگزاری شهاب، فعالان به قضات اسرائیلی گفتند که مورد خشونت پلیس واقع شده‌اند، از مشاوره با وکیل محروم مانده‌اند و حتی نیازهای اولیه آنها نظیر آب و غذا نادیده گرفته شده است. یکی از فعالان اعلام کرد که حجابش به زور برداشته شد و برخی دیگر از محدودیت‌ها و ممانعت در انجام مناسک مذهبی سخن گفتند.

پیش‌تر گروه حقوقی «عدالت» فاش کرده بود که نیروهای صهیونیستی در بندر اشدود به دستور وزیر امنیت داخلی رژیم، ۳۳۱ فعال را با دست‌بند پلاستیکی و اجبار به زانو زدن بیش از پنج ساعت در معرض فیلم‌برداری و نمایش عمومی برای تحقیر قرار داده‌اند. مرکز حقوق بشری عدالت افزود شرایط بازداشت شامل محرومیت از درمان پزشکی، خوابیدن در اتاق‌های شلوغ، ضرب و شتم، کمبود غذا و آب و تحقیر مداوم بوده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه