انصارالله:
مهمترین تنگه دریایی جهان در کنترل حماس است
محمد البخیتی عضو ارشد جنبش انصارالله یمن اعلام کرد که سلاح یمن، سلاح حماس است و کنترل مهمترین تنگه دریایی جهان در دست نیروهای حماس قرار دارد.

، محمد البخیتی عضو ارشد جنبش انصارالله یمن در تازهترین موضعگیری خود، ضمن اشاره به طرح آتشبس پیشنهادی دونالد ترامپ برای غزه، تاکید کرد که پیوند نظامی و استراتژیک میان یمن و حماس همچنان برقرار است. او گفت: «سلاح یمن، سلاح حماس است و امروز مهمترین تنگه دریایی جهان در دست نیروهای مقاومت فلسطینی قرار دارد.»
البخیتی افزود که حماس نه تنها توانمندیهای گذشته را حفظ کرده بلکه توانسته کارتهای جدیدی نیز به دست آورد. وی هشدار داد در صورت از سرگیری جنگ و جنایت از سوی اسرائیل، پاسخ نظامی یمن در حمایت از غزه ادامه خواهد داشت.
این مواضع در شرایطی مطرح شد که شب گذشته جنبش حماس به آتشبس پیشنهادی ترامپ پاسخ داده و همین مسئله موجب شد رئیسجمهور سابق آمریکا از رژیم صهیونیستی بخواهد فوراً حملات به نوار غزه را متوقف کند؛ اقدامی که میتواند معادلات میدانی و سیاسی بحران غزه را تغییر دهد.
ارسال نظر