سرخط خبرها
  • چمران: هشدار ایمنی به بیمارستان ضیائیان/ پیشنهاد ایجاد ۳ ظرفیت جدید آرامستان در تهران
  • باند فروش دینارهای جعلی در آستانه اربعین متلاشی شد
  • استقرار دستگاه صدور آنی کارت هوشمند سوخت در سوسنگرد برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین
  • سقوط مرگبار خودروی پژو در جاده آبشار آب‌سفید الیگودرز
  • ۶ راهبرد ملی کاهش مصرف آب کشاورزی کلید خورد
  • ساماندهی صنف بنکداران شهر تهران در میدان مرکزی میوه و تره‌بار
  • بوکس بعد از ۸۵ سال با حمایت دنیا مالی صاحب خانه می‌شود
  • مرزبانی کشور: امنیت پایدار در همه مرزهای اربعین برقرار است
  • ثبت ۵۸ هزار مرگ منتسب به آلودگی هوا در کشور
  • ۹۹ ضربه شلاق، محکومیت چهره سینما ایران
  • رشد ۱۰۸ هزار واحدی بورس
  • ورود وزیر ورزش به معرفی گل‌گهر به‌عنوان نماینده آسیایی ایران
  • خرابکاری تروریست ها در مسیر ترانزیتی زاهدان ـ خاش
  • فروش خودروی آریا آغاز شد
  • اژه‌ای: مردم از دستگاه قضا رسیدگی دقیق، سریع و عادلانه می‌خواهند
  • ۶۳ درصد مخازن سدهای کشور پُر است
  • پرداخت ۱۷ همت دیگر به گندم‌کاران/ مجموع مطالبات پرداخت‌شده به ۱۱۰.۱ همت رسید
  • واریز ۳۳ همت سود به حساب ۱۲ میلیون سهام‌دار در ۴ ماه نخست امسال
  • پرسپولیس، قهرمان آفریقا را شکست داد
  • پزشکیان: ثبت جهانی الموت، به‌رسمیت‌شناختن بخشی از تاریخ متنوع و مشترک ایران است

منابع مصری:

مذاکرات قاهره فردا نقشه مرحله اول طرح ترامپ را مشخص می‌کند

منابع مصری اعلام کردند مذاکرات قاهره فردا بر تعیین ترتیبات عملی مرحله اول طرح دونالد ترامپ، شامل آزادی همه بازداشت‌شدگان و آغاز عقب‌نشینی اسرائیل، متمرکز خواهد بود.

مصر
به گزارش خبرگزاری موج

، منابع مصری از آغاز مرحله حساس مذاکرات در قاهره خبر دادند که هدف آن اجرای نخستین گام‌های طرح صلح پیشنهادی دونالد ترامپ برای نوار غزه است. این مذاکرات قرار است فردا با حضور فرستاده ویژه آمریکا «استیو ویتکاف»، مشاور ارشد کاخ سفید «جارد کوشنر»، وزیر امور استراتژیک رژیم صهیونیستی «ران درمر» و یک هیئت امنیتی بلندپایه برگزار شود.

بر اساس اطلاعات ارائه‌شده به شبکه العربی، اسرائیل در جریان نشست، نقشه‌های مرحله اول عقب‌نشینی از غزه را به میانجیگران تحویل خواهد داد. این مرحله شامل آزادی تمامی زندانیان اسرائیلی، کاهش عملیات نظامی و فراهم‌سازی مقدمات انتقال اداره نوار غزه به یک نهاد مستقل متشکل از کارشناسان فلسطینی است.

دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی اعلام کرده که آمادگی لازم برای «اجرای فوری» طرح وجود دارد و این روند چند روز به طول خواهد انجامید. در همین حال، ترامپ در پیام خود از اسرائیل خواسته حملات هوایی به غزه را متوقف کند تا انتقال اسرا با امنیت کامل انجام شود. وی تاکید کرده که حماس آمادگی رسیدن به توافق صلح دائمی را نشان داده و هر قدم بعدی باید بر حفاظت از غیرنظامیان و پایان تنش‌ها متمرکز باشد.

جنبش حماس نیز با صدور بیانیه‌ای، موافقت خود را با آزادی همه بازداشت‌شدگان و انتقال اداره نوار غزه به نهادی تکنوکرات بر اساس اجماع ملی و حمایت عربی–اسلامی اعلام کرده و تاکید کرده که در چارچوبی ملی جامع، مسائل آینده غزه را بررسی خواهد کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه