سرخط خبرها
  • پایان مرمت تعدادی از بناهای تاریخی آسیب‌دیده از جنگ
  • رشد ۷۲ درصدی قیمت برگ سبز چای درجه یک/ تولید ۲۳ هزار تن چای خشک
  • تولید نخستین اثر نمایشی مشترک معاونت برون‌مرزی صداوسیما با ترکیه 
  • تولید روزانه ۷ میلیون لیتر بنزین در پالایشگاه تهران
  • هدررفت فیزیکی آب در کشور حدود ۱۵ درصد و در تهران حدود ۱۱ درصد است
  • آغاز سال تحصیلی با فعالیت ۱۲۵ هزار مدرسه/ استقرار نظام پرداخت عملکردی برای مدیران از مهر ماه
  • بازار طلای آنلاین نیازمند یک نظام تنظیم‌گری دقیق، شفاف و قابل پیش‌بینی است
  • رایگان شدن CNG روزانه ۲ تا ۳ میلیون لیتر از ناترازی بنزین را کاهش داد
  • ثبت بیش از ۴۱۰ هزار فقره تخلفات شبانه وسایل نقلیه سنگین از ابتدای امسال
  • انهدام شبکه سازمان‌یافته قاچاق گوشی‌های سرقتی در پایتخت
  • ورود محموله واکسن آنفلوآنزا در آینده‌ای نزدیک
  • تولید بیش از ۹۸ درصد از داروی بازار در داخل کشور

دبیرکل حزب کار تونس:

سفارت آمریکا باید محاصره شود

حمه الهمامی دبیرکل حزب کار تونس در واکنش به حمله اسرائیل به ناوگان جهانی صمود، خواستار محاصره سفارت آمریکا و اقدامات فوری سیاسی و مردمی علیه عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی شد.

تونس
به گزارش خبرگزاری موج

، حمه الهمامی دبیرکل حزب کار تونس روز پنجشنبه در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی صمود گفت: «آنچه امروز رخ داد، جنایتی است که از تونس آغاز شد و باید با اقدامات فوری پاسخ داده شود.» وی با اشاره به توقیف شماری از شناورهای این ناوگان توسط اسرائیل، تأکید کرد که اتحادیه‌ها و گروه‌های مردمی باید برای جرم‌انگاری عادی‌سازی روابط با اسرائیل فشار مستمر وارد کنند.

او آمریکا را شریک اصلی جنایات صهیونیست‌ها در غزه دانست و از مردم تونس خواست سفارت آمریکا را محاصره کنند تا پیام اعتراض مستقیم به واشنگتن منتقل شود. به گفته الهمامی، غزه توانسته ملت‌ها و جنبش‌های اعتراضی جهان را بسیج کند و این فرصت باید برای تشدید فشار بر رژیم اشغالگر مورد استفاده قرار گیرد.

ناوگان جهانی صمود، متشکل از بیش از ۵۰ کشتی حامل فعالان بین‌المللی، برای شکستن محاصره غزه راهی این باریکه شده بود که ۷۰ مایل دریایی با ساحل فاصله داشت. این ناوگان هدف حمله غیرقانونی در آب‌های بین‌المللی قرار گرفت، بخشی از شناورها توقیف و شماری از فعالان بازداشت شدند. مدیریت ناوگان اعلام کرده با چندین کشتی ارتباط خود را از دست داده و در تلاش است تا وضعیت تمامی خدمه و مسافران را بررسی کند؛ و با وجود تهدیدات، مسیر خود را بدون عقب‌نشینی ادامه خواهد داد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه