English

جنجال در نیوزیلند؛

هدیه سلاح غیرقانونی از مدیر اف‌بی‌آی

سفر ژوئیه مدیر اف‌بی‌آی به نیوزیلند به جنجالی دیپلماتیک تبدیل شد، پس از آنکه پلیس محلی اعلام کرد تسلیحات گرم غیرقانونی به مقامات عالی هدیه داده شده است.

اف‌بی‌آی
به گزارش خبرگزاری موج

،  پلیس نیوزیلند امروز (چهارشنبه) اعلام کرد: کش پاتل، مدیر اف‌بی‌آی ایالات متحده، در جریان سفر خود در ماه ژوئیه به این کشور، تپانچه پلاستیکی چاپ سه‌بعدی غیرقانونی را به مقام‌های ارشد نیوزیلندی هدیه داده است.

در این سفر پاتل یک دفتر اطلاعاتی دائمی اف‌بی‌آی در نیوزیلند افتتاح و با وزرای ارشد، روسای سازمان‌های اطلاعاتی و مقام‌های مجری قانون دیدار کرد. ریچارد چمبرز، کمیسر پلیس نیوزیلند، گفت که جعبه حاوی این سلاح غیرقابل استفاده را دریافت کرده اما بررسی‌ها نشان داد با اصلاحاتی می‌توانست قابل استفاده شود.

علاوه بر چمبرز، دو رئیس سازمان جاسوسی نیوزیلند، اندرو همپتون و اندرو کلارک نیز سلاح‌های مشابهی دریافت کردند. طبق قوانین محلی، سلاح‌ها ظرف یک روز به پلیس تحویل داده و پس از ارزیابی، نابود شدند.

این حادثه بار دیگر حساسیت نیوزیلند را نسبت به قوانین سلاح گرم یادآور شد؛ قوانینی که پس از حمله تروریستی به مساجد کرایست‌چرچ در سال ۲۰۱۹ و کشته شدن ۵۰ نفر، سختگیری بیشتری یافته‌اند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه