سرخط خبرها
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

رئیس‌جمهور لبنان:

هدف قرار دادن ارتش لبنان به هیچ وجه قابل قبول نیست

رئیس‌جمهور لبنان جوزف عون با تأکید بر جایگاه ارتش و نیروهای امنیتی، آنها را خط قرمزی دانست که هدف قرار دادن یا انتقاد غیرمسئولانه از آنان ممنوع است.

جوزف عون
به گزارش خبرگزاری موج

، جوزف عون رئیس‌جمهور لبنان در دیدار با هیئتی از اتحادیه عرب اعلام کرد صلح و آرامش داخلی بالاتر از هر ملاحظه قرار دارد و ارتش و نیروهای امنیتی کشور با تمام توان برای حفظ این هدف که خط قرمز ملی محسوب می‌شود، تلاش می‌کنند.

وی تأکید کرد که انتقاد یا هدف قرار دادن این نهادها به هیچ وجه قابل قبول نیست و نباید به آنها گزندی وارد شود.

عون با اشاره به هوشیاری و اقدامات مداوم ارتش و نیروهای امنیتی در تأمین امنیت و سلامت شهروندان و حمایت از جامعه لبنان، خاطرنشان کرد بدون تلاش‌های این نهادها، کشور هرگز امنیت و ثبات کنونی خود را بازنمی‌یافت.

وی افزود ارتش و نیروهای امنیتی با هماهنگی کامل و همکاری مطلق، وظایف محول‌شده را با نهایت تعهد و مسئولیت‌پذیری انجام می‌دهند و در خط مقدم مبارزه با تروریسم، جرایم سازمان‌یافته و قاچاق مواد مخدر قرار دارند.

پیش‌تر نبیه بری رئیس پارلمان لبنان نیز گفته بود ارتش لبنان به هیچ جناح یا طرفی تعلق ندارد و حافظ کل کشور است. او تاکید کرد که هدف قرار دادن این نهاد ممنوع است، زیرا ارتش برای همه مردم لبنان نقش ناظر بی‌طرف را ایفا می‌کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه