سرخط خبرها
  • اعتراف تل‌آویو به تسلیم ترامپ و شکست اسرائیل
  • انتقام مرگبار شوهر خواهر‌ کینه‌ای بر‌سر تبلت
  • پزشکیان: با دانشگاهیان از بحران می‌گذریم
  • انهدام باند چهار نفره زورگیران پایتخت
  • ایران برای استقبال از زائران عراقی آماده می‌شود
  • رسانه های غربی:ایران بعد از جنگ مقتدرتر از قبل است
  • ادعای آذربایجان: پهپاد حامل ماری‌جوانا از ایران رهگیری شد
  • اعتراف خبرنگار صهیونیست: دوست آمریکا بودن کشنده است
  • کارگروه ارد و نان: ایرانی‌ها سالی ۱۱۷ کیلو نان می‌خورند
  • بریتانیا استفاده زیر ۱۶ ساله‌ها از تیک‌تاک، اینستاگرام و یوتیوب را ممنوع کرد
  • وثیقه خروج از کشور مشمولان غیرغایب حذف شد
  • اظهارات تند مقامات اسرائیلی: ترامپ و کاخ سفید ما را فریب داد
  • ابراهیم عزیزی: پاسخ به حمله امروز اسرائیل قطعی است.
  • خدمات و‌ کارت‌های‌ بانک ملی رفع اختلال و فعال شد

رایزنی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و فرانسه درباره تحریم‌های ایران

رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در نشستی در ورشو با وزیر خارجه فرانسه درباره تحولات پس از اجرای سازوکار ماشه گفت‌وگو کرد.

رایزنی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و فرانسه درباره تحریم‌های ایران
به گزارش خبرگزاری موج

، رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز دوشنبه در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد که در حاشیه نشست امنیتی ورشو با ژان نوئل بارو وزیر امور خارجه فرانسه دیدار و درباره وضعیت برنامه هسته‌ای ایران پس از اجرای سازوکار ماشه گفت‌وگو کرده است. وی اهمیت پیشبرد راهکارهای دیپلماتیک در شرایط کنونی را مورد تأکید قرار داد.

این دیدار یک روز پس از آن انجام شد که تحریم‌ها و قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل علیه ایران، که بر اساس برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ لغو شده بودند، در تاریخ ۲۸ سپتامبر با فعال‌سازی سازوکار ماشه به درخواست فرانسه، آلمان و انگلیس دوباره برقرار شد. روند مذکور منجر به بازگشت تمامی محدودیت‌های هسته‌ای، نظامی و اقتصادی مصوب سازمان ملل علیه ایران شد.

ایران پیش‌تر هشدار داده بود در صورت اجرای سازوکار ماشه، توافقات به دست آمده با آژانس در اوایل سپتامبر در قاهره را تعلیق خواهد کرد. این توافقات ناظر بر تعیین مدالیته جدید همکاری‌ها بود. مجلس شورای اسلامی نیز در واکنش به بی‌عملی آژانس در حفاظت از تأسیسات هسته‌ای ایران، که در ژوئن هدف حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی قرار گرفتند، تصمیم به توقف همکاری‌های فنی با آژانس تا اطلاع ثانوی گرفت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه