سرخط خبرها
  • اصرار زن برای ازدواج به جنایت ختم شد
  • قلعه‌نویی در دوراهی: ماندن در تیم ملی یا پیگیری ۷۰ میلیارد مطالبات
  • میزان سوختگیری با کارت آزاد جایگا‌ه ها در سه استان خوزستان، ایلام، کرمانشاه افزایش یافت
  • تسویه مطالبات فروشگاه‌های کالابرگ تا ۲۵ تیرماه
  • هشدار درمورد ناایمنی هتل استقلال تهران
  • تامین آب پایانه‌های مرزی برای اربعین بدون مشکل انجام می‌شود
  • اصغر خلیلی مدیریت مجموعه تئاتر شهر را بر عهده گرفت
  • مشاهده پلنگ ایرانی کمیاب در منطقه شکار ممنوع لارستان
  • اعزام کاروان ورزش عشایری ایران به مسابقات جهانی
  • ارتش: پاسخ ارتش به تجاوزات احتمالی دشمنان، شدید و کوبنده‌تر خواهد بود
  • راهپیمایی جاماندگان اربعین با شعار باید برخاست برگزار می‌شود
  • وزیر جهادکشاورزی: خرید تضمینی گندم به ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تُن رسید
  • تشریح خدمات ویژه آموزش‌وپرورش به دانش‌آموزان شاهد و ایثارگر
  • تجلیل از ۴۰ مرشد و ۴۰ مدیر زورخانه در تهران
  • تهدید خاله‌نرگس به اسیدپاشی و شهادت شبیه ماکان
  • همتی: نرخ تورم ماهانه تیرماه تقریباً نصف شد
  • چمران: هشدار ایمنی به بیمارستان ضیائیان/ پیشنهاد ایجاد ۳ ظرفیت جدید آرامستان در تهران
  • باند فروش دینارهای جعلی در آستانه اربعین متلاشی شد
  • استقرار دستگاه صدور آنی کارت هوشمند سوخت در سوسنگرد برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین
  • سقوط مرگبار خودروی پژو در جاده آبشار آب‌سفید الیگودرز

سازمان ملل:

آتش‌بس در غزه شرط ادامه کمک‌های بشردوستانه است

سخنگوی سازمان ملل در نوار غزه تأکید کرد آتش‌بس فوری اولویت اصلی برای ادامه فعالیت‌های بشردوستانه و دسترسی مردم به خدمات اساسی است.

غزه
به گزارش خبرگزاری موج

، اولگا چریفکو سخنگوی دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد (اوچا) در جریان بازدید از بیمارستان صحرایی امارات در نوار غزه اعلام کرد دستیابی به آتش‌بس فوری، شرط کلیدی برای ادامه فعالیت‌های بشردوستانه و تضمین دسترسی مردم به خدمات اساسی و کمک‌های حیاتی است.

او افزود دیدار با کادر درمان و آگاهی از چالش‌های روزانه آنان برای شناخت کامل نیازهای این بحران ضروری است و از دولت امارات به دلیل حمایت‌های بشردوستانه قدردانی کرد.

به گفته چریفکو، تقویت مشارکت و همکاری بین‌المللی اهمیت بالایی برای تداوم کمک‌رسانی دارد.

از آغاز جنگ نسل‌کشی رژیم صهیونیستی علیه غزه، سیستم بهداشت هدف مستقیم حملات، محاصره و غیرفعال‌سازی بیمارستان‌ها بوده و ورود تجهیزات پزشکی و اقلام ضروری به‌طور سیستماتیک مسدود شده است.

عملیات گسترده ارتش اشغالگر از ۱۳ اوت گذشته، باعث تخریب کامل یا خروج اجباری بسیاری از مراکز درمانی از چرخه خدمت شده و مراکز باقیمانده را مملو از زخمی‌ها، بیماران و پیکر شهدا ساخته است،

تا جایی‌که این مراکز عملاً قادر به ایفای مأموریت خود نیستند. بحران انسانی در غزه به‌ویژه برای کودکان و زنان، با کمبود شدید غذا، آب و دارو تشدید شده است.

بر اساس آمار رسمی، از هفتم اکتبر ۲۰۲۳، جنگ علیه غزه جان بیش از ۶۶ هزار نفر را گرفته و بیش از ۱۶۸ هزار زخمی بر جای گذاشته که اکثراً زنان و کودکان هستند.

همچنین، قحطی ناشی از محاصره موجب مرگ ۴۴۲ فلسطینی از جمله ۱۴۷ کودک شده است. در این مدت، رژیم صهیونیستی تمام فراخوان‌های بین‌المللی و احکام دیوان بین‌المللی دادگستری برای توقف حملات را نادیده گرفته و پس از فروپاشی آتش‌بس شکننده در ماه مارس، پیشروی‌های نظامی خود را در جنوب و شمال غزه با تهدید تخلیه گسترده مناطق ادامه داده است.

نهادهای بین‌المللی و کمیته‌های حقوق بشر وابسته به سازمان ملل از جامعه جهانی خواسته‌اند برای توقف این جنگ کشتار جمعی، رژیم صهیونیستی را تحت فشار قرار دهند و مسیر بازگشت به آتش‌بس و لغو محاصره انسانی را هموار کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه